Cum a reacționat familia regală după interviul incendiar oferit de prințul Harry și Meghan Markle

Autor: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 12:45
Printul Harry si Meghan Markle au vorbit deschis despre dificultatile lor din ultimii ani

Prințul Harry și Meghan Markle au oferit un interviu realizatoarei Oprah Winfrey, în care au dezvăluit provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani.

Interviul oferit de prințul Harry și Meghan Markle  celebrei realizatoare TV Oprah Winfrey a fost unul controversat și a stârnit reacții din cele mai diverse. Cei doi au discutat despre viața în cadrul Casei Regale britanice și dificultățile pe care le-au întâmpinat. Membrii Casei Regale de Windsor au venit cu un răspuns, după acuzațiile aduse de ducii de Sussex. 

Ce dezvăluiri au făcut Harry și Meghan Markle, despre viața în Casa Regală britanică

Interviul lui Harry și Meghan Markle a fost urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici. Ducii de Sussex au acuzat membrii familiei regale de rasism și indiferență. Ei susțin că un membru al Casei Regale i-a întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor.

Meghan Markle a susținut că atenția negativă din partea presei a făcut-o să aibă chiar gânduri sinucigașe.

Familia regală a rămas însă indiferetă și nu i-a oferit sprijinul necesar pentru a se îngriji de sănătatea ei mentală, ba chiar i-au interzis să primească ajutorul de care avea nevoie. În cele două ore ale interviului difuzat duminică pe CBS, Meghan spune că a fost victima unei campanii de denigrare în presa britanică.

Prinţul Harry a spus că niciun membru al familiei regale nu menționat articolele rasiste referitoare la Meghan.

„M-a durut”, a mărturisit Harry.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat Meghan, potrivit Digi24.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arătau Prințul Harry și Meghan Markle atunci când erau copii. FOTO

Reacția de la Palatul Buckingham după interviul lui Harry și Meghan Markle  

Membrii Casei Regale de Winsor au venit cu o replică, în urma interviului acordat de cei doi. Familia regală britanică s-a declarat tristă să afle dificultățile prin care au trecut cei doi în ultimii ani.

Ei au declarat că problemele cu privire la discriminarea de rasă menționate de Harry şi Meghan "sunt îngrijorătoare şi familia le va răspunde personal", notează  AP.

Citeste si: Veste tristă în familia regală britanică! A pierdut sarcina, dar abia acum a făcut dezvăluirea: „Am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea și...”

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți.

Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios.”, au replicat reprezentanții Casei Regale britanice.

Citeste si: Familia regală a Marii Britanii așteaptă un nou membru. Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți pentru a doua oară