Cum a reacționat firma care a produs suplimentul alimentar consumat de Simona Halep „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele”. Avocatul sportivei a reacționat

Author: Diana Bostan

Simona Halep 

Sursa: Arhivă

Apărătorul Simonei Halep la ITIA a reacționat după ce patronul firmei care a produs suplimentul alimentar consumat de Simona Halep a declarat faptul că nu a fost dat în judecată.

Simona Halep a anunțat faptul că a dat în judecată compania care produce suplimentul alimentar contaminat și că cere despăgubiri în valoare de peste 10 milioane de dolari.

Echipa Simonei Halep a reacționat după declarațiile făcute de compania canadiană

Firma canadiană susține că ei nu au primit nimic în legătură cu un posibil proces intentat de Simona Halep și că aceste informații ar fi false.

Potrivit unei anchete desfășurate de GSP.ro, direct din Canada, reprezentanții companiei care ar fi produs suplimentul contaminat, susțin că rolul lor s-a oprit la ITIA.

Citește și: La mulți ani, Simona Halep! Ce vârstă împlinește și de ce urare emoționantă a avut parte sportiva în plin scandal de dopaj „Anul acesta a fost”

„E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România.

Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă ea (n.r. – Halep) dorește să facă apel, e treaba ei. Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea”,
a declarat Kostas Koveos, directorul financiar al Quantum Nutrition, pentru GSP.ro.

Citește și: Simona Halep cere despăgubiri uriașe! Sportiva a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat: „Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Avocatul Simonei Halep a susținut, cu ceva timp în urmă, că procesul este unul de despăgubire și că nu poate avea vreo influență în dosarul sportiv.

Avocatul Bogdan Stoica a reacționat în urma declarațiilor făcute de compania canadiană

Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep susține că firma canadiană a fost dată în judecată în urmă cu o lună, însă de vină pentru întârziere ar fi durata procedurilor legale. Apărătorul Simonei Halep susține că în acest caz nu e vorba de mediere sau de vreo înțelegere între cele două părți.

Citește și: Pe cine dă Simona Halep în judecată după suspendarea de patru ani „Nu există nicio dovadă” Sportiva ar urma să primească despăgubiri de milioane de dolari

”I-am dat în judecată de acum o lună, dar procedurile legale durează pentru că nu există mediere sau ceva asemănător, noi nu avem ce înțelegere să facem cu ei”, a

spus Stoica pentru publicul GSP.

Citește și: Simona Halep ar fi trebuit să înapoieze 2 milioane de dolari, trofeele și titlurile câștigate după 29 August 2022, dacă Tribunalul nu respingea cererea

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani în urma acuzațiile de dopaj cu substanța interzisă Roxadustat, decizia fiind atacată de sportivă la TAS.