Exclusiv! Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel?

Autor: B.H.
Actualizat: 24 iun 2022, 00:20

Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel? Vedeta ne-a povesit într-un interviu exclusiv pentru kanald.ro cum s-a comportat micuțul, dar și cum se înțeleg cei doi.

Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel?  Participarea la "Survivor România" nu i-a adus Elenei Ionescu doar premiul cel mare și mult râvnitul trofeu, ci și un nou prieten, pe Emanuel. Cei doi se înțeleg foarte bine, au o relație apropiată, astfel că Elena a considerat că fiul ei merită să îl cunoască pe Emanuel.

Citeste si: Elena Ionescu și Emanuel Neagu, surprinși din nou împreună. În ce ipostază au apărut cei doi?

Exclusiv! Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel?

Din imaginile pe care Elena Ionescu le-a postat recent pe instagram s-a putut observa că fiul ei și Emanuel Neagu se înțeleg foarte bine, astfel că, dacă cei doi ar lua decizia de a forma un cuplu, cu siguranță cel mic l-ar îndrăgi foarte tare pe fostul concurent de la "Survivor România". Elena Ionescu ne-a povestit cum a reacționat micuțul atunci când l-a văzut pentru prima oară pe noul prieten al mamei lui.

"Într-adevăr, atunci când Emanuel a venit să filmăm primul vlog a fost pentru prima oară când cei doi au avut contact și a fost chiar haios. Era de parcă l-ar fi cunoscut dintotdeauna și probabil că l-a simțit fiind tânăr, fresh, a simțit partea asta jucăușă a lui Emanuel.", ne-a spus Elena Ionescu.

Citeste si: Cu cine isi petrece Elena Ionescu noptile? Dupa atata timp petrecut departe, nu se mai ascunde

Ținuta i-a jucat feste, iar prietenii virtuali i-au atras atenția: "Se văd chiloțeii." Cum a apărut Elena Ionescu în public?

Un clip video postat de Elena Ionescu pe instagram le-a atras imediat atenția prietenilor virtuali. Ce au observat în imagine?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Ionescu a mers la salonul de înfrumusețare pentru o schimbare de look, iar ținuta pe care a ales să o poarte i-a jucat feste de această dată. Evident, cei ce o urmăresc pe instagram au fost foarte atenți la detalii și nu au ezitat să îi atragă atenția câștigătoarei de la" Survivor  România".

În imaginile surprinse la salonul de înfrumusețare, Elena Ionescu a purtat un top lung, alb, la care a asortat o pereche de pantaloni scurți.

Atunci când s-a filmat pentru a le arăta prietenilor de pe instagram schimbarea de look, Elena Ionescu a ales să stea picior peste picior, poziție care i-a făcut pe urmăritorii săi să creadă că în imagini se vede lenjeria intimă.

Citește continuarea aici. 

Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel? Ce au făcut toți trei?

Având în vedere că Elena Ionescu și Emanuel petrec tot mai mult timp împreună în ultima perioadă, automat și băiețelul stă în preajma fostului concurent de la "Survivor România". Elena ne-a povestit că cei doi se înțeleg foarte bine și că atunci când s-au întâlnit pentru prima oară au profitat de ocazie și au filmat împreună câteva filmulețe pentru tik-tok.

"Chiar au petrecut câteva ore bune în care am profitat de ocazie și am filmat câteva tik tok-uri și chiar a fost haios.",  a adăugat Elena Ionescu.

Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel? Pentru câștigătoarea de la "Survivor România" fericirea băiețelului ei este pe primul plan, astfel că a fost foarte încântată atunci când a văzut că între el și Emanuel există o chimie. 

Citeste si: Elena Ionescu, criticată dur de fani pentru un simplu gest! „Toată lumea o plângea...”