Cum a reactionat fosta "soacra" a Ioanei Popescu, cand a aflat ca fiul ei o bate fara mila pe jurnalista?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2017, 10:10

Mama lui Eduard Neagu, fostul iubit agresiv al Ioanei Popescu, s-a aratat extrem de afectata de situatia dintre fiul ei si iubita acestuia.

Cu inima indurerata, femeia a marturisit ca si ea a trait astfel de experiente, alaturi de tatal lui Eduard, si a avut doar sfaturi de bine la adresa Ioanei Popescu.

"Doamne, daca ai sti cat de rau imi pare! Nu stiu exact! Unul imi spune intr-un fel, unul imi spune in alt fel. Parca nu imi vine sa cred ca baiatul meu poate sa faca asa ceva.

Ioana mi-a spus ca nu e bine cu dansul, ca o trateaza rau, si de batut mi-a spus o data. Sunt femeie si eu, am avut probleme cu barbatul meu si mi-am zis ca niciodata nu voi fi de acord ca o femeie sa sufere. I-am spus; "Ioana, tu esti fata desteapta". Am vazut la televizor povestea lor, iar daca ea se plange, inseamna ca e adevarat. Daca nu e bine cu baiatul meu, atunci sa nu mai stea cu el si sa nu mai sufere.
Edi sa fie serios, sa fie cu bun simt, sa respecte femeia de alaturi. Sa ii transmiteti Ioanei din partea mea multa sanatate si sa ia ea o decizie", a spus mama lui Eduard.

"Mereu i-am spus mamei mele ca mama lui Edi chiar e o femeie buna. Si chiar ne-a ajutat si a incercat sa ne dea niste sfaturi. Mi-a spus ca e posibil sa fie transmisa aceasta nebunie de la tatal lui Edi.
Si dansa a trait in niste momente absolut horror. "Sa lasi barbatul la bautura si la femei", mi-a spus mama lui Edi. Un sfat exact moldovenesc, pe care eu nu pot sa il pun in aplicare. Nu pot inchide ochii", a mai spus Ioana Popescu, vizibil emotionata de cuvintele fostei sale soacre.

"Doamne, daca ai sti cat de rau imi pare! Nu stiu exact! Unul imi spune intr-un fel, unul imi spune in alt fel.
Parca nu imi vine sa cred ca baiatul meu poate sa faca asa ceva. Ioana mi-a spus ca nu e bine cu dansul, ca o trateaza rau, si de batut mi-a spus o data. Sunt femeie si eu, am avut probleme cu barbatul meu si mi-am zis ca niciodata nu voi fi de acord ca o femeie sa sufere. I-am spus; "Ioana, tu esti fata desteapta". Am vazut la televizor povestea lor, iar daca ea se plange, inseamna ca e adevarat.
Daca nu e bine cu baiatul meu, atunci sa nu mai stea cu el si sa nu mai sufere. Edi sa fie serios, sa fie cu bun simt, sa respecte femeia de alaturi. Sa ii transmiteti Ioanei din partea mea multa sanatate si sa ia ea o decizie", a spus mama lui Eduard.

"Mereu i-am spus mamei mele ca mama lui Edi chiar e o femeie buna.
Si chiar ne-a ajutat si a incercat sa ne dea niste sfaturi. Mi-a spus ca e posibil sa fie transmisa aceasta nebunie de la tatal lui Edi. Si dansa a trait in niste momente absolut horror. "Sa lasi barbatul la bautura si la femei", mi-a spus mama lui Edi. Un sfat exact moldovenesc, pe care eu nu pot sa il pun in aplicare. Nu pot inchide ochii", a mai spus Ioana Popescu, vizibil emotionata de cuvintele fostei sale soacre.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro














 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.