Cum a reacționat Ileana Sterp când a aflat că este însărcinată: „Nu am cuvinte”. Sora lui Culiță va avea al doilea copil

Autor: Lavinia Medrea

Cum a reacționat Ileana Sterp când a aflat că este însărcinată: „Nu am cuvinte”. Sora lui Culiță va avea al doilea copil

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp se află în primul trimestru de sarcină și este mai fericită ca niciodată din acest motiv! Sora lui Culiță mai are o fetiță, pe Carla, căreia îi va dărui încă un pitic cu care să se joace.

Ileana Sterp este în culmea fericirii pentru că este din nou însărcinată! Sora lui Culiță se află în primul trimestru de sarcină și se află la al doilea copil, de aici venind și bucuria atât de mare.

Cum a reacționat Ileana Sterp când a aflat că este însărcinată

Cu ceva timp în urmă, Ileana Sterp a publicat un videoclip emoționant, rememorând ziua în care a aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

Atât ea, cât și soțul ei, Dani, sunt recunoscători pentru binecuvântarea pe care au primit-o de la Dumnezeu, aceea de a avea încă un copilaș.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa.

Citește și: Mama Geta, măsuri radicale după ce a fost călcată de hoți și i-a furat seiful din casa. Cum își protejează femeia gospodăria

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat.

Nu am cuvinte să exprim tot ce simt”, a transmis Ileana Sterp, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ileana Sterp (@sterpileana)

Ileana Sterp, gestul care a fost aspru judecat de către internauți

Acum ceva timp, Ileana Sterp a ieșit în oraș cu mai mulți prieteni la un restaurant, astfel că a avut ocazia să mănânce bucate delicioase, băuturi rafinate și să se simtă bine alături de cei dragi.

Din amuzament, Ileana Sterp a publicat un videoclip, pe Instagram Story, în care bea un pahar întreg de băutură.

Pentru că fanii au crezut că este vorba despre un vin sau o băutură mult mai tare, i-au făcut imediat observație, deoarece este însărcinată și bea alcool.

Pentru că Ileana Sterp a fost educată de mama Geta să fie în permanență politicoasă, aceasta a decis să răspundă acuzelor și întrebărilor legate de consumul ei de alcool, în special pe timpul sarcinii. Ileana a declarat că nu consumă alcool în general, deoarece nu îi place gustul dar, în seara respectivă, prietenii ei și-au comandat o băutură extrem de dulce, care nu avea nicidecum gust de alcool, nici măcar de

vin, ci mai degrabă de socată.

„M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar. Nu văd să fi făcut ceva greșit. Vă prea fixați pe niște lucruri și faceți tragedie din asta, părerea mea e că atâta timp cât nu fac exces din ceva, nu te afectează. Orice lucru, cu măsură!”, a transmis Ileana Sterp, pe contul ei oficial de Instagram.