Cum a reacţionat iubita lui Culiţă Sterp după separare?! "Cea mai rea parte a vieţii..."

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 ian 2021, 15:40
Culiţa Sterp şi Daniela Iliescu, mesaj emoţionant!

Culiţa Sterp şi iubita sa, Daniela Iliescu, trec printr-o perioadă dificilă în relaţia de cuplu, artistul va pleca în Republica Dominicană, unde va concura la Survivor România.

Daniela Iliescu şi-a luat la revedere de la Culiţă Sterp pe aeroportul din Otopeni. De asemenea, a publicat un mesaj emoţionant pentru artist pe reţelele sociale.

Culiţa Sterp a plecat în aventura vieţii sale 

Culiţă Sterp şi-a luat la revedere de la familie şi de la iubita lui, Daniela Iliescu. Cântăreţul de muzică de petrecere a plecat în Republica Dominicană, acolo unde va face parte din echipa Faimoşilor în competiţia Survivor România, sezonul cu numărul doi.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiţă, a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de artist. Cei doi au fost surprinşi chiar în timp ce se îmbrăţişau şi îşi luau la revedere unul de la celălalt.

Iubita lui Culiţă Sterp a scris un mesaj emoţionant în dreptul fotografiei în care apar cei doi

Daniela Iliescu, extrem de emoţionată pentru că partenerul ei va pleca în Republica Dominicană, nu se ştie  pentru cât timp, a scris un mesaj impresionant pe Instagram în dreptul fotografiei în care apar împreună.

Citeste si: Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, primele imagini cu burtica de gravidă! Fotografia a fost postată chiar în ziua de Crăciun

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cea mai rea parte a vieții este așteptarea. Cea mai bună parte a vieții este să ai pe cineva care merită așteptat”, a scris Daniela în dreptul imaginii, înainte de separarea temporară de iubitul ei.

Iubita lui Culiţă Sterp este însărcinată

Separarea de artist a emoţionat-o foarte tare pe Daniela, iar motivul care a amplificat aceste sentimente este sarcina.

Deşi Culiţa nu a făcut până în acest moment nicio declaraţie oficială, surse din anturajul său spun că artistul este în culmea fericirii, mai ales că îşi doreşte o familie numeroasă.

Citeste si: Culiţă Sterp, în culmea fericirii! Artistul va deveni tată! Ce decizie a luat în legătura cu Survivor România!

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați.

Acum, Culiță  Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o  îngrijească cât timp el va lipsi.

Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţului.