Cum a reacționat iubitul Adrianei Simionescu când a aflat că va fi tată de fată, deși își dorea băiat: ”Sincer, nu mă așteptam”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 feb 2023, 09:30

"Eu sunt cel mai fericit. Deși am spus că îmi doresc băiat”

Sursa: Instagram

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a aflat că va deveni mamă de fetiță. Cum a reacționat iubitul ei când a aflat sexul bebelușului?

Bucurie mare în familia lui Adrian Minune, fiica sa cea mică, Adriana, a aflat sexul bebelușului. Karmen, sora ei, i-a organizat o petrecere de zile. Emoțiile au atins cote maxime în momentul în care invitații au aflat că Adriana Simionescu va aduce o fetiță pe lume. Reacția iubitului său a întrecut orice așteptare.

Iubitul Adrianei a început să plângă când a aflat că va avea o fetiță

Adriana Simionescu și Armando trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, deși au amânat nunta, care trebuia să aibă loc în urmă cu un an, după ce în familia mirelui a avut loc un eveniment nefericit, ei bine, acum, Dumnezeu le-a dăruit o minune.

Deși își dorea să devină tată de băiat, Armando a început să plângă când a aflat că va avea o fetiță.

Bucuria din sufletului nu poate fi exprimată în cuvinte. 

Iubitul Adrianei a declarat că își dorește să o facă pe fiica sa cea mai fericită din lume.

"Eu sunt cel mai fericit. Deși am spus că îmi doresc băiat, acum e fată și îmi doresc să fie sănătoasă și o să o fac cea mai fericită din lume. Sincer, nu mă așteptam, am plâns, m-a pupat mama, am simțit cea mai mare emoție și mi-a spus că fata va fi lângă mine toată viața și la bătrânețe are cine să îmi aducă o cană

cu apă. O să încerc să fiu cel mai bun prieten al ei, să îi știu toate secretele.", a declarat Armando pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Adriana Simionescu, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre sarcină: „Ne-a izbit curiozitatea maxim”. Când va naște aceasta și ce sex are bebelușul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Karmen s-a ocupat de organizarea petrecerii de Gender Reveal  

Karmen, sora Adrianei, a fost cea care a știut de la bun început sexul bebelușului, astfel i-a organizat surorii sale o petrecere pe cinste pentru cel mai important moment din viața ei.

Mai mult, Karmen a mai dezvăluit că abia așteaptă să-și cunoască nepoata și știe că vor fi cele mai bune prietene.

"A fost foarte greu să țin secretul despre sexul copilului. Eu nici nu sunt o persoană mincinoasă, încerc să spun cât de mult adevăr pot și să evit să am o piatră pe inimă, parcă îmi venea să zic și stricam toată surpriza.

Am avut foarte mari emoții. La noi mereu la momentele emoționante se lasă cu lacrimi. Majoritatea familiei tindea spre băiat.

A fost greu să organizez totul, dar și plăcut. Prima dată am vrut să fac acasă, dar mi-am dat seama că suntem 20 de persoane și nu vreau să fac curat. Ca mătușă, cred că o să o răsfăț la maxim, cu mine o să aibă voie să facă ce vrea ea, bineînțeles. O să fim prietene bune.", a mărturisit Karmen Minune pentru sursa citată.

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a aflat ce sex va avea bebelușul ei! Marele anunț a fost făcut la o super petrecere

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.