Cum a reacționat Jador după ce a fost numit „manelist”? Fostul concurent de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Ne consideră niște analfabeți!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 mai 2021, 15:19
Jador, cântăreț român
Sursa: Instagram

Pe plan muzical, Jador se bucură de un succes fantastic, iar recent a lansat o melodie în colaborare cu mai mulți artiști și cu Loredana. Proiectul a stârnit nenumărate controverse, iar acum, Jador a răbufnit.

De cele mai multe ori, Jador se abține de la comentarii și ezită să îi pună la punct pe cei care îl critică, artistul preferând să se țină departe de scandaluri. După ce a lansat o nouă piesă alături de mai mulți artiști din România și de Loredana, fostul concurent de la Survivor România 2021 a fost derajat că unii oameni s-au grăbit să judece acest proiect muzical.

Ce afirmație l-a făcut pe Jador să reacționeze?

Jador, reacție dură. Ce a spus despre cei care l-au numit „manelist”?

După ce s-a întors de la Survivor România 2021, Jador a fost invitat în mai multe emisiuni de televiziune și a dat nenumărate interviuri. În această perioadă, artistul a lansat o nouă piesă alături de Loredana și de alți cântăreți din România, dar se pare că proiectul nu a fost văzut cu ochi buni chiar de toată lumea.

Jador a fost deranjat de faptul că atât el, cât și restul colegilor au fost numiți maneliști și că oamenii îi consideră analfabeți doar pentru simplul fapt că interpretează acest gen muzical.

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști.

Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim, dar în ochii unora suntem doar niște maneliști. Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem huiduiți în anumite contexte.”, a spus Jador în cadrul unui podcast, potrivit spynews.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana Elisei si de ce ii spune "neagra." Nu credea ca o sa il bage vreodata in seama:"Era ziua mea, avem 50 de lei..."

Jador a dezvăluit de fiecare dată când a avut ocazia că nu se simte rușinat de originile lui, ci din contră, își iubește familia mai mult decât orice.

În plus, artistul este mândru că a reușit să își depășească condiția și să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului, acesta fiind iubit de o mulțime de persoane.

Citeste si: Jador, revoltat pe instagram: „Când ești frumoasă...” Ce a pățit fostul concurent de la Survivor România 2021?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.