EXCLUSIV! Cum a reacționat Lorena, iubita lui George Tănase, în momentul în care matinalul i-a spus că i s-a furat inelul de logodnă

Autor: Alice Popescu

Cum a reactionat Lorena, iubita lui George Tanase cand a aflat de inelul de logodna furat

George Tanase a recunoscut ca si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie pe Lorena, iubita lui, in urma cu un an.

George Tanase a dezvaluit in exclusivitate pentru kanald.ro cum a fost momentul in care a cerut-o de sotie pe iubita lui, Lorena. Matinalul de la "Dimineata cu noi" a recunoscut ca nu a fost o cerere oarecare, iar "raspunsul" iubitei lui a fost unul pe masura cererii. Totul s-a intamplat in aeroport in vacanta pe care cei doi si-au petrecut-o in Egipt. 

Citeste si: EXCLUSIV! Era să-l coste scump! Ce a pățit George Tănase de la "Dimineața cu noi" la o nuntă în momentul când a ieșit să fumeze o țigară: "M-am chinuit mult să mă sustrag"

Cum si-a cunoscut George Tanase iubita

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George Tanase a povestit in urma cu putin timp si cum si-a cunoscut iubita si cum a inceput povestea lor de iubire: "Pe viitoarea mea soție mea am cunoscut-o după un spectacol la

Iași. A fost în sală și mi-a scris după o glumă pe care tocmai o spusesem pe scenă. Am conversat cu ea puțin, după care am întrerupt brusc dialogul. În nici 2 ore am dat nas în nas într-un club, absolut din întâmplare. Deși era frig afară și amândoi eram îmbrăcăți sumar, îmi amintesc că ne-am abandonat prietenii cu care ieșisem fiecare, și am stat în aer liber povestind și cunoscându-ne.
Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie și entuziasm că-n acea seară geroasă.”

George Tanase, despre cererea in casatorie a iubitei lui, Lorena

Citeste si: George Tănase a rămas fără haine în direct! Ce i-a spus Alexandra Ungureanu când l-a văzut dezbrăcat: ”Te caut”

Si pentru ca sunt impreuna de 5 ani, George a vrut sa marcheze momentul cu o cerere ca la carte in casatorie.

Acest lucru nu s-a mai intamplat deoarece in aeroport i s-a furat inelul de logodna, iar Lorena a fost extrem de furioasa pe actor si toata situatia:" Am cerut-o de soție vara trecută, in Egipt, după ce mi s-a furat inelul de logodna. Vestea i-am dat-o panicat in aeroport: Mi-au furat inelul de logodna! Și ea a zis: Ce? A ieșit o super drama demnă de telenovelele turcești.
Acum a rămas o amintire amuzanta. Am avut o cerere originala și amuzanta, exact cum mi-am dorit,"
a dezvaluit matinalul pentru kanald.ro.

 

 

Taguri: