Cum a reacționat mama Biancăi atunci când l-a întâlnit pe Livian? Totul a fost filmat

Autor: Bianca Hriscu

Cum a reacționat mama Biancăi atunci când l-a întâlnit pe Livian? Întâlnirea emoționantă a avut loc la București, iar Bianca a făcut totul public.

Cum a reacționat mama Biancăi atunci când l-a întâlnit pe Livian?  După luni de zile în care a stat departe de cei dragi, Bianca și-a revăzut o parte din familie. Iată ce s-a întâmplat atunci când mama ei l-a cunoscut pe Livian.

Citeste si: EXCLUSIV Bianca, replică acidă pentru cei care au criticat-o după ce a câștigat din nou "Puterea Dragostei": "Niște persoane invidioase. Ei ar trebui să..."

Cum a reacționat mama Biancăi atunci când l-a întâlnit pe Livian? Totul a fost filmat

Deși au format un cuplu în emisiunea "Puterea Dragostei" și de mai bine de 1 an sunt mai tot timpul unul în preajma celuilalt, se pare că Bianca nu l-a prezentat familiei pe Livian. Livian și mama Biancăi s-au cunoscut abia acum, după Marea Finală a sezonului cu numărul doi. Mama Biancăi a venit la București pentru a-și vizita fiica, iar întâlnirea a fost una cu adevărat emoționantă.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când i-a revăzut pe cei dragi.

După ce s-au îmbrățișat au urcat cu toții în apartamentul Biancăi, acolo unde a avut loc întâlnirea dintre mama Biancăi și Livian. Mama Biancăi a fost foarte emoționată atunci când l-a întâlnit pe Livian și l-a privit minute în șir, mărturisind că, în realitate este mult mai frumos decât la tv.

Mama Biancăi: E mai frumos în realitate. Ești manechin. 

Bianca: Ți-am zis că e frumos băiatul.

Livian: Eu când mă uitam pe fața ei citeam dezamăgirea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din imaginile pe care Bianca le-a surprins se vede clar că mama ei îl simpatizează pe Livian.

Citeste si: EXCLUSIV Bianca a făcut o mare greșeală la "Puterea Dragostei" și nu vrea ca fratele ei să o repete. Abia acum s-a aflat: "Un lucru pe care l-am făcut eu..."

Adevarul despre sarcina Biancai! Livian a dat-o de gol pe viitoarea mamica: ''Am fost la control..''

Livian a dat-o de gol pe Bianca. Acesta a spus totul despre sarcina Biancai intr-un vlog. Livian si Bianca sunt marii castigatori ai sezonului 3  Puterea dragostei. Cei doi sunt la un pas de a se impaca si petrec din ce in ce mai mult timp impreuna. Livian se imparte intre Cluj Napoca si Bucuresti si face tot posibilul sa isi impace si familia, dar si pe Bianca.  

Intr-un vlog recent, Livian a dat-o de GOL pe Bianca. Se pare ca aceasta are ceva probleme de sanatate, dar nu sunt chiar probleme, ci mai degraba o binecuvantare. Este sau nu Bianca, gravida? 

''Am fost la control, preteni, ca da semne de gravidanta'', a spus Livian. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca Comănici, declarație șoc despre viața cu Livian! ”Este nebun, mă zăpăcește”. Ce a putut să spună fosta concurentă de la Puterea Dragostei după o săptămână de stat cu iubitul în casă

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.