Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 iul 2024, 23:39

Anchetatorii ar fi găsit o posibilă armă a crimei, în cazul uciderii dentistei Marina Gavril

Sursa: Știrile Kanal D

Astăzi, poliţiştii au efectuat percheziţii la casa suspectului principal din cazul uciderii doctoriţei Marina Gavril, precum şi la locuinţa mamei acestuia.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit un cuţit cu lama de aproape 20 de centimetri, ascuns în locuinţa mamei suspectului. Cu toate acestea, nu s-a stabilit încă dacă acest cuţit este arma crimei.

Citește și: „Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia

Mama suspectului îi ia apărarea fiului său în fața anchetatorilor

Anchetatorii au reconstituit pas cu pas traseul suspectului arestat în acest caz, folosind imagini de la camerele de supraveghere. Bărbatul a fost observat în faţa gării din Brăila cu un sfert de oră înainte de atac, după care a luat un taxi şi a coborât la aproximativ 250 de metri de cabinetul stomatologic al victimei, pe o stradă paralelă cu cea pe care locuieşte.

Poliţiştii au petrecut aproximativ patru ore la locuinţa principalului suspect, situată la doar 200 de metri de cabinetul stomatologic, în încercarea de a găsi noi probe.

Anchetatorii au găsit un cuţit cu lama de aproape 20 de centimetri, ascuns în locuinţa mamei suspectului.

„Un briceag al moşului, mititel. Nu avea dinţi. Un bricegaş cu care îşi tăia... atât s-a luat din cortul meu", spune mama suspectului, conform Observator.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Suspectul neagă în continuare orice acuzație și susține că nu el a ucis-o pe dentistă. 

„Am fost acolo, am recunoscut, am intrat, mă durea măseaua, dar eu nu am omorât-o. Mi-a zis că nu poate să mi-o scoată (n.r. măseaua), e infecţie în ea şi trebuie programare. Am stat 3, 4 minute", îi spunea suspectul mamei sale.

Marina Gavril ar fi fost ucisă în 33 de secunde

Doctoriţa Marina Gavril a fost ucisă săptămâna trecută. În urma atacului, victima a încercat să se apere, după cum demonstrează rănile de pe mâini şi micile bucăţi de piele ale atacatorului găsite sub unghiile ei. Probele ADN colectate îl incriminează pe suspect, conform declaraţiilor procurorilor.

Citește și: Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet

Bărbatul a fost observat în faţa cabinetului la ora 16:12, purtând pantaloni lungi, cămaşă cu mâneci lungi, mască chirurgicală şi şapcă. Conform procurorilor, suspectul ar fi comis crima în doar 33 de secunde, ceea ce indică un atac fulgerător.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.