Cum a reactionat Marcel Toader dupa ce a aflat ce a dezvaluit Maria Constantin despre divort? "Este cel mai bine sa... " Declaratiile lui sunt surprinzatoare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2017, 10:03

Maria Constantin a facut primele declaratii despre divortul de Marcel Toader si a marturisit ca nu l-a inselat pe sotul ei. Marcel Toader a vorbit pentru emisiunea "Wowbiz" despre ce a spus Maria.

Barbatul sustine ca cel mai bine este sa taca.
"Este cel mai bine sa tac. Eu prefer sa tac pentru ca este foarte bine pentru foarte multa lume. Nu comentez", a declarat el.


Mai mult, sotia presupusului amant al Mariei Constantin a marturisit ca stia de o relatie mai veche pe care a avut-o partenerul ei de viata cu artista.
"Nu am nicio parere despre acest subiect.
Sotul meu e singurul in masura care va poate spune. Fiecare familie are problemele ei. Eu stiam de dinainte de a fi cu sotul meu, dar am crezut ce e un subiect din trecut. Nu-mi afecteaza casnicia. Nu dau mai multe amanunte.", a spus femeia.
 
Despre acest subiect a vorbit si Iliuta, fratele Mariei Constantin: "Ea e linistita, ei stiu mai bine. Nu ma bag intre ei.
Nu am avut nimic impotriva lui. M-am inteles bine cu el. Nu stiu de ce s-a ajuns la aceasta situatie. Nu stiu amanunte. Noi ne-am inteles foarte bine".

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.