Cum a reacționat Monica Gabor după ce a văzut imaginile cu Irinel și fiica sa! „Fata mea..” Irinuca nu a ezitat să răspundă

Autor: Laura Macovei

Cum a reacționat Monica Gabor după ce a văzut imaginile cu Irinel și fiica sa! „Fata mea..” Bruneta i-a răspuns imediat Irinucăi

Sursa: Monica Gabor Instagram

Monica Gabor îi duce dorul fiicei sale, care a venit în România pentru a petrece timp alături de tatăl ei. Cu toate acestea, vedeta se bucură că fiica sa este fericită și i-a răspuns la postările din mediul online.

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a venit în România în urmă cu o săptămână pentru a petrece timp alături de tatăl ei. Cei doi au fost la Cluj, iar acum sunt la Iași, unde profită din plin de vacanță.

Cum a reacționat Monica Gabor, după ce a văzut imaginile cu fiica sa și Irinel Columbeanu

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și mama Irinucăi, a reacționat la imaginile cu fiica sa din mediul online, unde apare alături de tatăl ei.

„Fata mea preferată din lume”, a fost comentariul postat de Monica Gabor.

Irinuca nu e ezitat să îi răspundă imediat mamei sale.

Citește și: Vila lui Irinel Columbeanu ar fi fost incendiată intenționat! Detaliile care au ieșit la iveală: „De la ce a luat foc, de la o instalație? Era imposibil..”

„Te iubesc”, i-a răspuns imediat Irina Columbeanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Irinuca, declarație emoționantă pentru tatăl ei

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a vorbit despre cât de dor i-a fost de România, dar și-a mărturisit și iubirea și recunoștința față de cel fără de care, spune ea, nu ar fi ajuns până aici.

Citește și: Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire! „Îți mulțumesc, tata!” Irinel Columbeanu a rămas fără cuvinte

Irinuca este o adolescentă care îi face mândri pe părinții săi, pe zi ce trece. Tânăra deja americancă are un job la doar 16 ani, iar o parte din bănuți îi trimite și tatăl său, pentru a-l ajuta să se pună pe picioare. 

„Sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt aici după 6 ani. Revederea a fost emoționantă, un moment plin de bucurie. E perfect.

Am întreținut conexiunea prin face time, mesaje și suntem la fel de apropiați. Eu sunt și hostess la un restaurant italian. Fac și eu niște bani și îi mai trimit tatălui meu.

Îmi place să lucrez. Sunt enorm de recunoscătoare pentru tatăl meu. Îți mulțumesc! Am învățat să fiu bună la suflet, generoasă, așa cum este el,” a declarat Irinuca.