EXCLUSIV Cum a reacționat Nelson Mondialu după ce Livian a câștigat "Puterea Dragostei"? Toți vecinii l-au auzit!

Autor: Bianca Hriscu

Cum a reacționat Nelson Mondialu după ce Livian a câștigat "Puterea Dragostei"? Fostul concurent a spus ce s-a întâmplat după ce au fost anunțați câștigătorii.

Cum a reacționat Nelson Mondialu după ce Livian a câștigat "Puterea Dragostei"?  În familia fostului concurent a fost motiv de sărbătoare și așa cum era de așteptat, tatăl său s-a bucurat așa cum doar el știe să o facă.

Citeste si: Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Cum a reacționat Nelson Mondialu după ce Livian a câștigat "Puterea Dragostei"? Toți vecinii l-au auzit!

Cu toate că participarea lui Livian la "Puterea Dragostei" a dus la apariția unor conflicte cu tatăl său, în special din cauza relației pe care fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a avut-o cu Bianca, în momentul în care Nelson Mondialu a aflat că Livian este marele câștigător al sezonului cu numărul doi, acesta a reacționat imediat.

Livian a povesit că tatăl său s-a bucurat foarte tare atunci când a aflat vestea cea mare și a ținut ca toți vecinii să afle că fiul său este marele câștigător al emisiunii "Puterea Dragostei".

"Dacă țineți bine minte clipul ăla: Măăăăăăi. Ceva de genul a urlat când pe fereastra din camera mare, când pe fereastra din dormitor, când pe aia de la mine din cameră.

Când a coborât la magazin, când a mers între țigani: “Eiiii, copilul meu a c âștigat Puterea Dragostei .” O reacție tipică lui și foarte amuzantă și foarte sentimentală.", a povestit Livian pentru Kanal D.

Citeste si: Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu

Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a recunoscut: "Am intrat pe un drum..."

Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Fanii celor doi au observat o apropiere, iar acum, Livian a făcut dezvăluirea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Au fost desemnați marii câștigători ai sezonului cu numărul doi și se pare că acest lucru a reușit să îi aducă din nou împreună.

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", astfel că, de fiecare dată când sunt unul în preajma celuilalt, susținătorii celor doi sunt în extaz.

Vestea că au câștigat marele premiu și mult râvnitul trofeu i-a bucurat enorm pe cei care i-au urmărit de-a lungul timpului. După terminarea sezonului cu numărul doi al emisiunii "Puterea Dragostei", Bianca și Livian s-au apropiat din nou, deși încă nu formează un cuplu în mod oficial.

Acum, într-un interviu exclusiv pentru Kanal D, Livian a dezvăluit ce s-a schimbat între el și Bianca după Marea Finală și ce relație au în prezent.

"Contul, asta s-a schimbat după Marea Finală și la mine și la Bianca. Din pricina faptului că stau la ea, legătura dintre noi s-a intensificat, s-a închegat, am intrat pe un drum optimist. Vedem cum suntem în aceeași casă, stăm amândoi, ea face mâncare, eu fac curat, ea face curat, eu fac mâncare. Chestii mici care ne apropie, adică vedem băi și el e un bărbat de casă, și eu sunt o femeie de casă, asta contează foarte mult.", a spus Livian.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! „Supărarea, oameni buni…”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.