Cum a reacționat Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, după ce sportiva a avut câștig de cauză la TAS: “Așa cum am spus din urmă cu doi ani”

Autor: Diana Bostan

Toni Iuruc a reacționat în cazul verdictului primit de Simona Halep

Sursa: Instagram: Simona Halep

La aflarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cazul Simonei Halep, fosta lui soție, Toni Iuruc a avut o reacție distantă și rezervată.

Simona Halep a înregistrat o victorie semnificativă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), obținând o suspendare de doar nouă luni, în urma reducerii pedepsei inițiale de 4 ani impusă de ITIA. Toni Iuruc, fostul soț al sportivei, a avut și el o primă reacție față de această hotărâre.

Cum a reacționat Toni Iuruc după ce fosta soție a avut câștig de cauză la TAS

Toni Iuruc și-a exprimat reacția într-un mod distant și rece la aflarea verdictului primit de Simona Halep de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Afaceristul a oferit prima sa declarație, afirmând că este fericit pentru fosta sa nevastă, care va putea să revină pe terenul de tenis mult mai devreme decât se aștepta inițial.

Cu toate acestea, Iuruc a adoptat o atitudine rezervată cu privire la situația profesională a Simonei Halep, declarând că nu intenționează să facă comentarii despre "viața profesională a doamnei Halep".

Desigur, această atitudine rece a stârnit curiozitate în rândul publicului, care așteaptă cu interes orice reacție sau comentariu suplimentar din partea fostului soț al campioanei.

Citește și: Victorie pentru Simona Halep! TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni: „Abia aștept să mă întorc în circuit”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală. Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a transmis Toni Iuruc, potrivit  Fanatik.

Toni Iuruc și Simona Halep au pus capăt căsniciei lor în anul 2022, la doar un an de la ceremonia cununiei civile. Această decizie surprinzătoare a venit la scurt timp înainte de planificata ceremonie religioasă, care ar fi trebuit să aibă loc două luni mai târziu.  

TAS a redus pedeapsa inițială a Simonei Halep

Simona Halep a primit cea mai importantă veste din ultimii ani, marcând un moment crucial în cariera sa.

După o perioadă dificilă și numeroase critici din partea altor jucătoare de tenis, Halep a obținut o victorie uriașă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Suspendarea inițială de patru ani, impusă de ITIA în urma unor teste pozitive la US Open, i-a fost redusă la doar nouă luni, iar TAS a anulat proba de sânge din pașaportul biologic al româncei.

Această decizie vine după ce, în timpul procesului, Patrick Mouratoglou și Candice Gothier și-au asumat vina pentru situația creată, reprezentând un moment crucial pentru Halep, care acum poate reveni în circuitul profesionist după o perioadă de pauză forțată

din competiții oficiale.

Citește și: Tatăl Simonei Halep, prima reacție după victoria sportivei la TAS: „Dumnezeu are grijă”

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit”, a spus Simona Halep, conform  Euronews.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?