După ce și-a așezat tava cu mici, muștar, pâine și o bere rece, englezul a luat prima mușcătură din micii fierbinți. Reacția sa a fost una de pură încântare.
Un englez testează micii din piața Obor
Matthew a rămas încântat de textura și gustul unic al micilor. Berea rece, alături de muștarul picant, a completat perfect experiența culinară, iar englezul nu s-a sfiit să își exprime aprecierea pentru această combinație.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
„Are carnea suculentă, apoi o înmoi în muștar. Wow! Chiar merg împreună (n.r. ingredientele). Am uitat să folosesc scobitoarea, așa că a venit un bărbat să îmi aducă două scobitori. Așa că ăsta este modul corect românesc (n.r. de a mânca mici). Ar trebui să încerc cu pâine. E proaspătă, pun micul așa, îl înmoi în muștar. Pentru prima oară o să încerc și berea românească. E bună, rece, răcoritoare. Asta e o combinație bună, perfectă”, a mai spus englezul.
Ce a făcut tânărul cu cele două scobitori primite la mici
Englezul a primit și două scobitori, pe care le-a menționat cu umor în videoclip. A folosit scobitorile nu doar pentru a-și curăța dinții după masă, ci și ca un simbol al experienței autentice pe care o trăia.
Recomandat de prieteni sau de localnici, englezul a ajuns la Terasa Obor plin de așteptări, iar rezultatul nu l-a dezamăgit.
Entuziasmul și bucuria cu care a descris fiecare pas al experienței sale la terasă reflectă impactul pozitiv pe care micii românești l-au avut asupra lui.„Încerc cel mai popular preparat românesc, adică micii.
@matthewhaywoodx Trying the most popular Romanian food, Mici🇷🇴 #fyp #foryoupage #romania #bucharest #foodie #mukbang #solotravel #matthewhaywoodx ♬ original sound- MatthewHaywoodX