Cum a reacționat un englez după ce a comandat 4 mici la piața Obor: „Toată lumea mi-a spus să îi încerc” Ce a făcut după a uimit pe toată lumea

Autor: Laura Macovei

Un englez a rămas profund impresionat de textura și gustul micilor din piața Obor

Sursa: TikTok

Un tânăr englez a decis să exploreze deliciile culinare ale Bucureștiului și a ajuns la faimoasa Terasa Obor, unde a comandat patru mici. Evenimentul a fost imortalizat într-un videoclip în care englezul își împărtășește impresiile despre preparatul tradițional românesc.

După ce și-a așezat tava cu mici, muștar, pâine și o bere rece, englezul a luat prima mușcătură din micii fierbinți. Reacția sa a fost una de pură încântare.

Citește și: Cât a ajuns să coste o porție de mici la terasa Obor. Prețurile s-au mărit considerabil, dar clienții tot stau la cozi uriașe

Un englez testează micii din piața Obor

Matthew a rămas încântat de textura și gustul unic al micilor. Berea rece, alături de muștarul picant, a completat perfect experiența culinară, iar englezul nu s-a sfiit să își exprime aprecierea pentru această combinație.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Are carnea suculentă, apoi o înmoi în muștar. Wow! Chiar merg împreună (n.r. ingredientele). Am uitat să folosesc scobitoarea, așa că a venit un bărbat să îmi aducă două scobitori. Așa că ăsta este modul corect românesc (n.r. de a mânca mici). Ar trebui să încerc cu pâine. E proaspătă, pun micul așa, îl înmoi în muștar. Pentru prima oară o să încerc și berea românească. E bună, rece, răcoritoare.

Asta e o combinație bună, perfectă”, a mai spus englezul.

Ce a făcut tânărul cu cele două scobitori primite la mici

Englezul a primit și două scobitori, pe care le-a menționat cu umor în videoclip.  A folosit scobitorile nu doar pentru a-și curăța dinții după masă, ci și ca un simbol al experienței autentice pe care o trăia.

Recomandat de prieteni sau de localnici, englezul a ajuns la Terasa Obor plin de așteptări, iar rezultatul nu l-a dezamăgit.

Entuziasmul și bucuria cu care a descris fiecare pas al experienței sale la terasă reflectă impactul pozitiv pe care micii românești l-au avut asupra lui.

Citește și: „Atunci când credeai că le-ai văzut pe toate”. O tânără a surprins TikTok-ul cu ciorba ei de mici. Iată rețeta pas cu pas

„Încerc cel mai popular preparat românesc, adică micii.

Și mi s-a recomandat să îl încerc din acest loc popular (n.r. Terasa Obor din București). E drăguț, se aude muzica. (…) Toată lumea mi-a spus să îi încerc. Ce sunt? Un amestec de vită și porc, care se servește cu muștar, pâine și, evident, o bere românească. Hai să-i încercăm!”, a mai spus englezul.

@matthewhaywoodx Trying the most popular Romanian food, Mici🇷🇴 #fyp #foryoupage #romania #bucharest #foodie #mukbang #solotravel #matthewhaywoodx ♬ original sound- MatthewHaywoodX

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.