Cum a reacționat Zian, fiul Ilincăi Vandici, când a aflat de divorțul părinților. „I-am spus că el poate să aibă mai multe case și poate să plece în mai multe vacanțe” Cum a reușit Ilinca Vandici să îndulcească situația

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 mar 2024, 12:17

Cum a reacționat Zian, fiul Ilincăi Vandici, când a aflat de divorțul părinților

Sursa: Captură YouTube

Ilinca Vandici a fost invitată la podcastul moderat de Teo Trandafir, unde a atins subiecte sensibile, printre care și divorțul de Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici a fost căsătorită timp de 8 ani cu Andrei Neacșu, alături de care are și un copil, un frumos băiat pe nume Zian.

Prezentatoare emisiunii ”Bravo, ai stil” a vorbit fără perdea despre perioada divorțului, dar și despre cum i-a mărturisit fiului ei că părinții săi nu mai sunt împreună.

Cum a reacționat Zian, fiul Ilincăi Vandici, când a aflat de divorțul părinților

Ilinca Vandici a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, întrucât Zian era destul de mic și înconjurat de o familie iubitoare. Pentru el, la fel ca pentru oricare alt copil, separarea părinților a fost dureroasă, însă vedeta a mărturisit că a încercat să fie cât mai sinceră cu acesta, ba chiar să și îndulcească puțin situația.

„Am considerat că atâta vreme cât eu nu știu cum să fac asta să fie cel mai bine pentru el, am nevoie de ajutor.

M-am dus la un specialist și m-a sfătuit să nu povestesc nimic până în momentul în care copilul întreabă. Emoțional, el nu este pregătit pentru asta. Pentru el e o durere și e normal, pentru că și pentru noi, adulții, e o durere.

După un timp a venit, într-adevăr, această întrebare și am fost foarte sinceră și autentică cu el, ceea ce e foarte important.

N-am încercat să-i împachetez și să-i pun o fundă roșie acestei decizii. I-am explicat, i-am spus că-l iubim necondiționat și i-am mai spus ceva interesant, că el poate să aibă mai multe case și poate să plece în mai multe vacanțe. Am încercat să o și îndulcesc cumva. Viața nu mai e atât de grea, bătăliile mele interioare nu mai sunt atât de puternice. Sunt acolo, dar sunt sub formă de întrebări,” a
explicat Ilinca Vandici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: „Încerc să nu îmi las copilul...” Lili Sandu, victima violenței fizice și verbale! Vedeta i-a făcut dezvăluiri dureroase Ilincăi Vandici

De ce este Ilinca Vandici singură?

Tot în timpul podcast-ului, șatena a dezvăluit că se simte extrem de bine în pielea ei și în energia sa feminină. Deocamdată nu este pregătită pentru un bărbat în viața ei, însă dacă ar fi să fie, aceasta își dorește să fie în continuare femeie și să nu predomine prea mult energia masculină.

Citește și: „Nu cred în perfecțiune”. Ilinca Vandici, primul interviu după divorț. Ce calități trebuie să îndeplinească următorul bărbat din viața vedetei

„Nu cred în perfecțiune. Cred că ar trebui să fie minunat pentru mine. Să se alinieze nevoilor mele. Să mă lase să mă simt femeie și să mă lase să mă dezvolt în energia asta feminină. Multă vreme am acționat din energie masculină, în pondere de 99%. Ideal ar fi ca cele două energii să fie în echilibru, să existe și o nuntă cosmică între ele, astfel încât lucrurile să se desfășoare ușor și fără efort în viața noastră”, a mai spus Ilinca Vandici, în cadrul podcast-ului.