Cum a reușit Antonia să strângă peste 100.000 de aprecieri pe instagram? Incredibil cum s-a fotografiat vedeta

Author: Amalia Georgescu
Antonia, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România
Sursa: Instagram

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, astfel că imaginile pe care le postează pe instagram ajung să fie apreciate de un număr mare de persoane. Ce fotografie a reușit să strângă mai bine de 100.000 de aprecieri pe instagram?

Antonia are o mulțime de fani pe instagram, astfel că aceștia așteaptă cu nerăbdare ca vedeta să posteze fotografii noi. De această dată, artista și-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie provocatoare, în care apare în costum de baie. Cum arată imaginea care a fost apreciată de mai bine de 100.000 de persoane?

Fotografia cu care Antonia a făcut furori pe instagram. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta?

Antonia este o femeie frumoasă, are o siluetă demnă de invidiat, chiar dacă a devenit mamă de 3 ori până în prezent. Ori de câte ori are ocazia, Antonia îmbracă ținute care să îi evidențieze formele, astfel că nu e de mirare că imaginile cu ea ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane.

La fel s-a întâmplat și acum, când Antonia a postat pe contul personal de instagram o fotografie în care apare în costum de baie.

Aflată în vacanță, Antonia s-a fotografiat pe plajele din Maldive, a urcat imaginea pe internet, iar aceasta a făcut furori în mediul online. Într-un timp foarte scurt, fotografia în care Antonia apare într-un costum de baie din două piese a strâns 135.063 de aprecieri, dar și nenumărate comentarii.

Fanii vedetei au fost încântați să o vadă într-o astfel de ipostază și au felicitat-o pentru felul în care arată, dar și pentru că are tot timpul o atitudine pozitivă.

„Ahhh paradise!”, a scris Antonia în dreptul fotografiei care a făcut furori pe instagram.

Citeste si: Motivul pentru care Alex Velea și Antonia nu mai pot deveni din nou părinți: „Copilul ar avea de suferit!” Ce a dezvăluit artistul?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prietenii virtuali s-au grăbit să îi facă o mulțime de complimente Antoniei, astfel că unii dintre ei chiar au afirmat că este cea mai frumoasă femeie din lume.

„Cea mai frumoasa femeie din Univers. Have fun!”, este comentariul pe care l-a primit Antonia pe instagram.

La 32 de ani, Antonia arată impecabil, dar nu fără să facă mici sacrificii.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita cântăreață își petrece destul de mult timp în sala de fitness, acesta fiind motivul pentru care afișează o siluetă subțire, foarte bine proporționată. Antonia a fost surprinsă de mai multe ori la sală, semn că își dorește să aibă un corp tonifiat. 

Citeste si: Antonia, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Alex Velea! Ipostaza romantică în care au fost surprinși cei doi. Rar îi vezi așa!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.