Cum a reușit Cătălin Moroșanu să o întreacă pe Simona Halep? Concurentul de la Survivor România 2021, celebru în toată lumea

Author: Amalia Georgescu
Simona Halep și Cătălin Moroșanu, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Cătălin Moroșanu și Simona Halep sunt două nume mari ale sportului din România, cei doi fiind cunoscuți la nivel mondial. Iată cum a reușit concurentul de la Survivor România 2021 să o întreacă pe tenismenă. Un singur detaliu a făcut diferența.

Atât Cătălin Moroșanu, cât și Simona Halep au reușit să facă performanță în sporturile pe care le practică, ambii fiind apreciați la nivel mondial pentru determinarea de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Deși numele Simonei Halep a stat o lungă perioadă de timp pe buzele foarte multor persoane, există un loc unde Cătălin Moroșanu, concurentul de la Survivor România 2021, a reușit să o depășească pe tensismenă, mai exact pe Facebook.

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021, record absolut pe Facebook. A întrecut-o pe Simona Halep!

Cătălin Moroșanu a stabilit un record în anul 2020, de această dată nu în ringul de box, ci pe contul personal de Facebook. Concurentul de la Survivor România 2021 a stârns 200,233 de like-uri la o singură postare, astfel că acesta a reușit performanța de a avea cea mai apreciată postare pe facebook în sportul românesc din 2020, depășind-o pe Simona Halep, care s-a clasat pe locul 2, potrivit gsp.ro .

Citeste si: Cătălin Moroșanu s-a năpustit asupra lui Alin Salăjean la Survivor România 2021! Gestul făcut de războinic l-a scos din minți pe faimos: ”Te distrug”

Anunțul a fost făcut de agenția de monitorizare zelist, iar postarea care i-a adus o mulțime de aprecieri lui Cătălin Moroșanu este, de fapt, un clip video cu imagini din cariera sa. Fanii din întreaga lume ai sportivului s-au bucurat să vadă o evoluție a acestuia în imagini, astfel că postarea de pe Facebook a fost distribuită de 37,800 de ori și a stârns nu mai puțin

de 8.000 de comentarii. Astfel, aceasta a devenit cea mai apreciată postare pe facebook în sportul românesc din anul 2020.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cătălin Moroșanu este foarte îndrăgit de public, acesta fiind urmărit pe Facebook de  696.556 de persoane, iar pe instagram de 157 de mii de persoane. Luptătorul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează atât imagini emoționante cu familia, cât și fotografii care au legătură cu sportul.

În prezent, Cătălin Moroșanu nu are acces la rețelele de socializare, având în vedere că se află în Republica Dominicană, acesta făcând parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021.

Fiind o persoană echilibrată, Cătălin Moroșanu a reușit să se facă plăcut la Survivor România 2021, acesta devenind un exemplu, dar și un sprijin pentru echipa Faimoșilor. 

Citeste si: Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu? Averea fabuloasă a Faimosului de la Survivor România 2021