Cum a reușit Daniel Pancu să ia bătaie într-un club din Capitală: „De atunci n-am mai călcat în club”. Dezvăluiri incendiare la „Fiță cu Adiță”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 sep 2023, 07:45

Dezvăluiri incendiare la „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Daniel Pancu, un cunoscut fotbalist român, a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță” și a făcut dezvăluiri incredibile despre viața în lumea fotbalului!

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Daniel Pancu, zis și „Pancone”, a făcut dezvăluiri incendiare din viața de fotbalist și despre cum a fost bătut într-un club.

Cum a reușit Daniel Pancu să ia bătaie într-un club din Capitală

Deși nu el a fost cel care a creat flama scandalului, Daniel Pancu a fost bătut din cauza unui alt coechipier care nu a fost respectuos față de iubita unui bodyguard din club.

De la acel episod, fotbalistul nu a mai mers în cluburi.

„Cu gașca de foc am făcut asta, unul din trupă, nu dau nume, a vorbit nepoliticos cu o fată, domnișoara era iubita unui bodyguard. Au început niște alergături prin discotecă, eu nu înțelegeam, erau mesele pe jos, nu l-au prins. Și când s-a uitat, a mai văzut doi vopsiți în cap. Nu a fost grav, doar că am rămas cu semn.

Dimineață venim, ne vede nea Mircea, ne întreabă dacă ne-am bătut. Noi zicem că nu. Și am început să povestim. ’Ce bine v-a făcut!’, așa ne-a spus.

De-atunci n-am mai călcat în club. Deci, de-atunci până acum, cred că de maxim cinci ori am mers în club” a povestit Daniel Pancu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fotbaliștii obișnuiau să consume alcool după meciuri

Daniel Pancu a povestit câteva detalii și despre lumea fotbalului. Pe vremea lui, jucătorii consumau mult alcool după meciuri, lucru pe care fotbalistul, acum, îl consideră toxic.

„Era un obicei prost pe-atunci, beam după meciuri. Asta am făcut până la 28-29 de ani. Era o cultură proastă, se consuma mult alcool după meciuri.

Asta le spun și jucătorilor, dar în ziua de astăzi nu mai sunt atât de mulți, maxim 2-3, atunci din 25 erau jumătate care făceau asta.

Era o obișnuință după Rapid, Dinamo, Steaua, te întâlneai cu ei după meciuri și beai ceva, mâncai ceva, era o perioadă frumoasă.

Am mai pierdut vreo două avioane, normal trebuie să-ți pară rău după toate episoadele de beție. 

O bere după antrenament e aur, chiar și două din alea mici. Dacă exagerezi devin toxine”,  a mărturisit Daniel Pancu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.