Cum a reusit de fapt Andrei Dascalu sa fie preferatul publicului si sa-l detroneze pe Albert Oprea!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 19:15
Andrei Dascalu a ajuns preferatul publicului

Surpriza mare la Survivor Romania 2021 cand Andrei Dascalu a fost preferatul publicului in Consiliul de Eliminare de duminica seara.

Andrei Dascalu a iesit pentru prima data in competitia Survivor Romania 2021 preferatul publicului si a facut si o nominalizare surprinzatoare. Razboinicul l-a votat pe Albert Oprea spre eliminare care de data aceasta, s-a dovedit a fi vulnerabil, ne mai avand protectia publicului care l-a ajutat luni de-a randul sa fie in topul preferintelor telespectatorilor. Mai mult, Andrei a declarat ca nu se astepta la acest rezultat si este surprinsi de alegerea publicului in ce-l priveste.

Cum a ajuns Andrei Dascalu preferatul publicului

Citeste si: Adelina Damian a rabufnit dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021: "Merita sa fie in Finala. Daca nu deschidea gura..."

Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam la așa ceva. Este un lucru mare pentru mine, nu mă așteptam să ies favorit. 

Locul 1 este un lucru foarte mare. Mulțumesc oamenilor care m-au votat, care mă susțin. Mulțumesc constănțenilor mei care sunt alături de mine. Nu mă așteptam vreodată să ies favorit în această competiție. Încă sunt în șoc un pic, sunt șocat.  Mulțumesc din suflet tuturor, apreciez foarte mult. Recunosc că am avut o săptămână proastă, dar cu această săptămână că am ieșit pe locul 1 mă motivează foarte tare și cu siguranță voi dovedi și mai mult pe traseu.
Sunt în șoc, nu mă așteptam.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Ghita il sustine in continuare pe Andrei Dascalu de la Survivor Romania

Citeste si: GESTUL lui Culita Sterp fata de Daniela Iliescu. Cei doi au izbuncit in plans: "In acest moment al vietii tale..."

Îmi cer scuze că mă repet.  Le mulțumesc din suflet oamenilor și sper să fie alături de mine în continuare și tot ce voi face aici va fi dedicat lor, pentru că mi-au demonstrat că sunt alături de mine și merită chestia asta.

Voi da tot ce am mai bun și sper să-i fac mândri.”  

Se pare ca s-a schimbat raportul de forte la Survivor Romania si cei care au influenta asupra deciziei publicului sunt chiar fostii concurenti de la Survivor Romania care in mediul online isi sustin favoritii. Astfel, de la Razboinici, Roxana Ghita si-a exprimat clar bucuria atunci cand Andrei a iesit favoritul publicului si a postat chiar si un mesaj pentru Razboinic.

In trecut, Alin Salajean l-a sustinut de fiecare data pe Albert Oprea facand o adevarata campanie. Se pare ca fostii concurenti au un impact mare asupra publicului si inclina balanta in favoarea unui concurenti prin postarile pe care le fac sau prin dezvaluirile care influenteaza telespectatorii intr-o directie.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.