Cum a reusit Emily Burghelea sa ascunda sarcina la filmarile pentru Revelion? Cine s-a prins totusi ca ar fi gravida?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 02:35
Emily Burghelea este insarcinata in sapte luni

Emily Burghelea a reusit foarte bine sa ascunda sarcina pana in luna a saptea.

Frumoasa blonda a vrut sa isi tina bebelusul departe de energiile negative, vrand sa il protejeze cat mai mult. Se pare ca si la filmarile pentru videoclipul in care au participat Costi Ionita si Anna Lesko, Emily era insarcinata in cinci luni. Mai mult, frumoasa finalista “Bravo, ai stil! All Stars” a filmat si Revelionul pentru Kanal D, tot insarcinata, de fapt era in sase luni.

Cum a filmat Emily Burghelea Revelionul fara sa isi dea seama cineva ca este insarcinata

Citeste si: Detalii nestiute despre sarcina lui Emily Burghelea! De ce nu a fost luata prin surprindere de vestea cea mare. Iata prima ecografie cu bebelusul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum a trecut neobservata? Ei bine, Emily a reusit sa duca toata echipa de productie de nas si colegii cu care a filmat motivand ca a mancat cam mult. Insa, Teo a fost singura care si-a dat seama, insa nu i-a spus nimic atunci. Pe langa Teo, un make-up artist a intrebat-o daca este gravida, insa Emily a raspuns foarte evaziv cu: “Asa par?!”Se pare ca si prietenii blondei au tinut totul secret si nu au divulgat nimic despre starea lui Emily.

Ce va avea Emily, fetita sau baiat?

Citeste si: Emily Burghelea este insarcinata in sapte luni! Primele imagini cu burtica de gravida a vedetei

Mai mult, bebelusul i-a permis lui Emily sa isi faca toate capriciile fara sa o deranjeze cu ceva. Astfel, in luna a sasea, vedeta in varsta de 22 de ani, schia de mama focului pe partie, ce-i drept cu viteza mica.

Emily nu a facut un secret din faptul ca si ea si Andrei incercau de ceva vreme sa conceapa un bebelus. Vedeta a si publicat momentul cand a ramas gravida spunand ca era foarte urat afara si a stat mai mult in casa...Fanii celor doi asteapta acum momentul cand vor dezvalui daca au o fetita sau un baietel si ce nume va purta.