Cum a reușit Ion Cristoiu să slăbească zeci de kilograme

Author: Diana Tilă
Actualizat: 02 dec 2020, 18:50
Secretul lui Ion Cristoiu. Cum a reușit să slăbească zeci de kilograme.

Ion Cristoiu a reușit să slăbească 30 de kilograme în anii '90, iar din acel moment, jurnalistul nu a mai cedat în faţa tentaţiilor.

Ion Cristoiu este unul din cei mai importanți junraliști români. Este din  garda veche, cum s-ar spune. Din momentul în care s-a hotărât să slăbească, nu a mai cedat în faţa tentaţiilor.

Imaginile cu Iona Cristoiu inainte de a slabi, il fac greu de recunoscut. Iata cum arata acesta inainte sa se apuce de slabit. 

Cum a reușit Ion Cristoiu să slăbească

In anii '90, din cauza celor aproximativ 105 kg pe care le avea, Ion Cristoiu se alesese cu porecla de ''Ardei gras''. Cu o voinţă de fier a reuşit insă, in doar o lună şi jumătate, să dea jos 30 kg. Pe atunci a fost cea mai spectaculoasă schimbare de look prin dietă.

”O poreclă a fost ardei umplut, pusă de Vadim.

Am reușit să slăbesc și i-am făcut pulbere porecla. Rămân ca o performanță. Am slăbit 30 de kilograme într-o lună. A fost ceva groaznic. Nu vreau să rămân în istoria României prin atâta. M-a durut pentru că mi-a atras atenția că eram gras. Nu eram atât de conștient și m-am uitat în oglindă, m-am enervat și am zis că slăbesc. Una din mistere este să îți ții sub control greutatea, deși e greu”
, a spus jurnalistul Ion Cristoiu.

Cristoiu completează că primele săptămâni au fost cele mai grele, deoarece procesul de slăbire nu decurgea repede. Jurnalistul, după cum povestește chiar el, a renunțat în toată această perioadă la multele obiceiuri dăunătoare și, în special, la anumite alimente.

A renunţat complet la zahăr rafinat, la pâine albă, la alcool şi la mesele de seară. Mai mult, a calculat caloriile pe care le consuma la fiecare masă şi a avut grijă să nu depăşească limitele pe care şi le stabilise.

A utilizat combinaţii de alimente care ajută tranzitul intestinal, una dintre ele constând în consumul de castraveţi muraţi cu iaurt. Cea mai târzie masă din zi în perioada curei era programată la ora 17.30 şi era compusă din trei mere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ion Cristoiu, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, într-un interviu cu adevărat surprinzător!

În acea perioadă nici programul jurnalistului nu era unul chiar echilibrat. Cu multe ore pierdute în redacția de ziar, mese luate pe fugă și cu te miri ce, era normal să ajungă la un asemenea dezechilibru. Acum însă, la 20 de ani de la această decizie, Ion Cristoiu arată bine, cu 30 de kilograme mai puțin și se simte sănătos.

În afară de cura de slăbire bazată pe renunțarea la anumite alimente, jurnalistul s-a apucat de înot și de  jogging,  lucruri

ce l-au ajutat să-și mențină forma de astăzi în echilibru.

“Este o dietă corectă, mai ales pentru cei care nu se pot disciplina din punct de vedere alimentar. Eu nu recomand eliminarea mesei de seară, ci doar atenţie la ce consumă. Este foarte bine că a eliminat pâinea albă, alcoolul şi zahărul rafinat. Este lăudabil că a reuşit să-şi menţină greutatea atât timp”, a spus specialistul în nutriție, Cori Grămescu.

Marți, 1 decembrie, Ion Cristoiu va fi invitatul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.