Cum a reușit Marina, fetița lovită pe trecerea de pietoni, să scape cu viață. Gestul incredibil pe care l-a făcut când a văzut mașina de poliție

Author: Madalina Maftei

Marina, fetița de 11 ani rănită în accidentul de pe bulevardul Laminorului de o mașină de poliție, a descris anchetatorilor cum a reușit să scapte cu viață. Ce gest a făcut micuța?

Marina a reușit să scape cu viață în urma accidentului provocat de un polițist în Sectorul 1, în timp ce, Raisa, prietena ei, nu a mai avut nicio șansă să trăiască. Fetița le-a descris anchetatorilor cum a reușit să scapte cu viață în ultima clipă.

Cum a reușit Marina, fetița lovită pe trecerea de pietoni, să scape cu viață. Gestul incredibil pe care l-a făcut când a văzut mașina de poliție

Potrivit Gândul, surse judiciare au precizat că Marina a văzut cum mașina de poliție vine spre ele și a realizat, în acel moment, că nu vor avea timp să traverseze. Din spusele fetei de 11 ani, Raisa a luat-o de mână și au încercat să treacă strada. 

Totodată, potrivit surselor judiciare, când a văzut că mașina nu oprește, Marina i-a dat drumul la mână Raisei și s-a oprit pe trecerea de pietoni.

Specialiștii sunt de părere că dacă Marina nu făcea acest gest salvator, cel mai probabil, aceasta ar fi avut aceeași soartă ca și prietene ei, Raisa.

Citeste si: Ce vrea să facă Marina, prietena Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni. Micuță rupe tăcerea după tragicul accident

Marina a fost audiată astăzi, 8 februarie, de către anchetatori. Audierea a avut loc la domiciliul fetei, unde s-a deplasat polițiștii de la poliția judiciară, în prezența familiei și a apărătorilor familiei.

Potrivit avocatului, tot marți se va decide și ziua în care polițistul va fi supus testului poligraf.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Este clar că audierea urma să fie presărată cu multe lacrimi pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo… Au fost câteva întrebări prin care ea a

arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta ea în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan.

Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate

cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că ”eu speram că va opri la trecerea de pietoni”.  Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui. 

Cred că e important să vă spun că joi inculpatul, respectiv polițistul Popescu, ar trebui să se prezinte la Brigada Rutieră să vedem dacă va fi de acord cu testul poligraf.

Pentru că procurorul a stabilit această zi când i se va aduce la cunoștință că va fi supus acestui test”, a povestit avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

Citeste si: S-au încheiat audierile în cazul Marinei, fetița care a supraviețuit accidentului provocat de un polițist pe trecerea de pietoni. Declarațiile cutremurătoare ale copilei de 11 ani

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.