Cum a reușit Mona Nicolici să își crească de 5 ori salariul în corporație și ce primă a primit la retragerea din televizune: „Am făcut de toate...”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 sep 2024, 09:45

Mona Nicolici a dezvăluit care a fost cea mai mare primă încasată.

Sursa: Kanal D

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, jurnalista Mona Nicolici a vorbit despre trecerea de la televiziune la viața dintr-o corporație.

Mona Nicolici a debutat pe micile ecrane în urmă cu trei decenii și a devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri. La aproape 40 de ani s-a retras din televiziune și s-a redescoperit în cadrul unei corporații. În ciuda succeselor profesionale, Mona Nicolici a dezvăluit faptul că nu a primit niciodată primă. Iată care este motivul!

Citește și: Cine este soțul Monei Nicolici? Ocupația surprinzătoare pe care o are bărbatul cu care se iubește

Fosta prezentatoare nu a primit niciodată o primă

„Nu am primit niciodată primă. Am avut un salariu și nu am fost plătită niciodată pentru lucrurile pe care le făceam folosind imaginea mea, numele meu, prezența mea fizică.”, a spus aceasta la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Câți copii are Mona Nicolici și care este ocupația lor? Aceștia împart aceeași pasiune cu mama lor. „Sper doar ca ei să aibă şansa să şi trăiască bine din asta”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

De-a lungul carierei sale, Mona Nicolici a fost implicată în diverse activități, de la spoturi publicitare, la prezentarea de evenimente, dar toate aceste eforturi nu au fost recompensate prin bonusuri.

”Am făcut de toate. Am avut și vocea pe spoturi, am prezentat evenimente.”, a mai spus aceasta, după cum puteți urmări și-n materialul de mai jos.

Mona Nicolici este mândră de reușitele sale

Totuși, fosta prezentatoare a recunoscut că salariul său a crescut în timp, odată cu schimbarea poziției în companie. În plus, a reușit să-și pună amprenta personală asupra mediului de lucru, luând parte la proiecte de succes.

Citește și: Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Era o primă pe care o primeam...cumva.

Salariul meu a crescut acolo, în timp. Dacă la început a fost de cinci ori mai mic față de ce primisem ca ofertă atunci, lucrurile între timp s-au schimbat. Și poziția mea în companie s-a schimbat, am trecut de la un statut la altul, dar și acolo am făcut lucrurile după chipul și asemănarea mea. În sensul în care, de unde nu mi-aș fi dorit sau îmi era teamă într-un open space, unde era atât de multă liniște, am creat un departament foarte vesel.”,
a dezvăluit Mona Nicolici.

Aceasta a evidențiat și sprijinul pe care l-a primit din partea conducerii, care a valorificat independența și libertatea ei profesională, sprijinind proiectele sale până la final.