Cum a reușit o mamă din Argeș să-și accidenteze propriul copil cu mașina. Fetița de opt ani se află în stare critică: „A luat-o cu mașina pe piept”

Author: Lavinia Medrea

Fetița de opt ani se află în stare critică

Sursa: PixaBay

Un accident groaznic a avut loc în comuna Dârmănești, din județul Argeș.

Ieri după-amiază, în comuna Dârmăneşti, din judeţul Argeş, o fetiță de doar opt ani a ajuns la spital în stare critică după ce a fost accidentată de mama ei cu mașina.

Cum a reușit o mamă din Argeș să-și accidenteze propriul copil cu mașina

Copila de opt ani a fost lovită cu mașina chiar de către mama ei.

Femeia încercase să intre în curte cu spatele dar, din păcate, n-a văzut-o pe fiica sa și a prins-o sub roțile mașinii.

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16:00. Mama fetiței este asistentă la Spitalul Militar din Pitești și tocmai se întorsese de la muncă. A vrut să-și parcheze mașina cu spatele, în curte, și fără să-și dea seama a luat-o pe copilă sub roți.

Citește și: „De ce-i dai viață, dacă îl chinuiești?”. Un bebeluș de doar două luni, din Prahova, a ajuns la spital în stop cardio-respirator, după ce mama nu s-ar fi îngrijit de el corespunzător

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„A intrat mama sa cu maşina şi fetiţa i-a deschis poarta. Şi

probabil zic unii oameni de pe aici, că a trecut prin faţă şi mama sa nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept”, a declarat un martor.

Mama a reușit să-și țină fiica stabilă până la venirea medicilor

După ce și-a dat seama ce se întâmplă, mama a reușit să-și scoată copila de sub roțile mașinii. Femeia a reușit să-și țină fiica în viață până la sosirea echipajelor de salvare.

Ulterior, copilul a fost dus de urgență la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

„La sosirea echipajului de pompieri, victima fusese extrasă de către mama acesteia”, a declarat Cătălin Cristescu, ISU Argeş.

Citește și: „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate” Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. Mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un alt automobil

„Fetiţa se afla în stop cardiorespirator, colegii mei începând manevrele de resuscitare”, a continuat Cătălin Cristescu, ISU Argeș.

Pentru că a suferit răni extrem de grave, copila a fost transferată cu elicopterul la un spital din București, unde se află în stare critică.