Cum a reușit o șoferiță din Cluj să intre într-un stâlp, pe contrasens. Incidentul a avut loc în localitatea Viișoara

Author: Lavinia Medrea

Incidentul a avut loc în localitatea Viișoara

Sursa: PixaBay

Un accident grav a avut loc în localitatea Viișoara, județul Cluj, după ce o șoferiță a ajuns pe contrasens și s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

O femeie în vârstă de 34 de ani, din Cluj, a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un stâlp de înaltă tensiune. 

Cum a reușit o șoferiță din Cluj să intre într-un stâlp, pe contrasens

O femeie în vârstă de 34 de ani, din Cluj, a ajuns rănită la spital după ce a pătruns pe contrasens cu mașina și s-a oprit într-un stâlp de înaltă tensiune, relatează reprezentanții IPJ Cluj. 

Citește și: Momentul în care cele două trenuri din Grecia s-au ciocnit a fost surprins video. Bilanțul tragediei a crescut la 46 de morți, dar încă există persoane dispărute

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au fost sesizaţi, în jurul orei 13,10, despre producerea unui accident rutier pe DJ 150, pe raza localităţii Viişoara. Din cercetările preliminare s-a stabilit că o conducătoare auto de 34 de ani, care se deplasa cu autoturismul în direcţia municipiului Câmpia Turzii ar fi pătruns pe sensul opus de mers, iar ulterior autovehiculul

a intrat în stâlpul de susţinere a reţelei electrice”
, au informat reprezentanții IPJ Cluj, citați de  Agerpres.

După accident, șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident mortal ieri, în prima zi de primăvară

O tragedie a avut loc ieri, de 1 martie, în prima zi de primăvară. Un om a murit, iar altul a ajuns la spital în stare gravă în urma unui grav accident pe DN2A, aproape de localitatea Vadu Oii, Constanța.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Un bărbat din Argentina dat dispărut, găsit în stomacul unui rechin. Victima a fost recunoscută după tatuaje

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost chemați de urgență să intervină în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în cazul unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Vadu Oii, acolo unde un autoturism şi o dubiță s-au ciocnit violent.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alta a fost dusă la spital în stare gravă. 

La locul accidentului au intervenit un echipaj de la Detașamentul Hârșova cu o Autospecială de Stingere cu Apă si Spumă, SMURD B şi de la Detașamentul Cernavodă cu Descarcerarea şi un echipaj SAJ B2.

Din nefericire, medicii aflați la fața locului nu au reușit să mai facă nimic pentru persoana care a rămas încarcerată.

S-a constatat decesul pe loc.  

„La locul accidentului au fost găsite două victime. O persoană de 40 de ani în stop cardio respirator căruia i-a fost efectuat protocolul de resuscitare, dar din păcate a fost declarată decedată și o persoană de 25 de ani care prezenta traumatism de coloană, de membru inferior și superior care a fost transportată la spital”,  a declarat SAJ Constanţa.