Cum a reușit o șoferiță din Cluj să rănească cinci persoane, printre care și un copil de nici doi ani. Micuțul a ajuns la spital

Author: Lavinia Medrea

Cum a reușit o șoferiță să intre pe contrasens și să rănească un copil de nici doi ani

Sursa: PixaBay/Observator - colaj Kanal D

În cursul serii de ieri, un accident a avut loc pe o șosea din Cluj, unde au fost implicate trei autoturisme.

Trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident pe o șosea din Cluj în cursul serii de ieri. O femeie în vârstă de 46 de ani și un copil în vârstă de doar un an și șapte luni au ajuns la spital. 

Cum a reușit o șoferiță să intre pe contrasens și să rănească un copil de nici doi ani

Cea care a provocat accidentul ar fi o șoferiță în vârstă de 22 de ani, care ar fi pierdut controlul mașinii și ar fi intrat pe contrasens, unde a intrat în

coliziune cu alte două mașini.

Citește și: "Ce poţi să spui familiei, când le pleacă soţia şi mama?" Gina a plătit cu viaţa. Cât de vechi sunt locomotivele din parcul CFR Galati

ISU Cluj a anunțat că incidentul a avut loc între Florești și Gilău. Ajunși la locul incidentului, pompierii au chemat mai multe ambulanțe pentru a ajuta cele cinci persoane rănite.

Din fericire, nicio victimă n-a fost încarcerată, iar starea femeii și a copilului de nici doi ani, care au ajuns la spital, este stabilă. 

Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir pe drumul morții E85

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Doi bucureșteni au intrat într-un TIR în zona Dumbrăveni, Vrancea.

Ambii au murit în accidentul care a avut loc pe drumul morții E85.

Alţi doi bărbaţi, care se aflau în același autoturism, au ajuns la spital grav răniți. 

În urma impactului puternic, TIR-ul a ajuns pe câmp, iar mașina s-a răsturnat în șanț. Şoferul mașinii, în vârstă de 71 de ani, și unul dintre pasagerii din spate, în vârstă de 49 de ani, au murit pe loc.

Conducătorul TIR-ului a scăpat fără răni.

Citește și: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri

Circulația pe sensul de mers Buzău-Focșani a fost desfășurată pe o singură bandă și a fost reluată complet după aproape două ore. 

Drumul morții E85 este singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi este în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere, numărul crucilor victimelor fiind mai mare decât cel al bornelor kilometrice. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.