Cum a reușit un autobuz să plonjeze într-un lac! Două persoane au murit în urma incidentului

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 sep 2023, 00:35

Două persoane au murit în urma incidentului

Sursa: PixaBay

Trei persoane au fost date dispărute în urma unui accident de autobuz în Spania, au anunțat mai multe mass-media spaniole, dar acest lucru nu a fost verificat independent, încă, de oficiali.

Cel puțin două persoane au murit după ce un autobuz a plonjat într-un râu în timp ce traversa un pod în regiunea Galicia din nord-vestul Spaniei, au anunțat sâmbătă serviciile de urgență.

Cum a ajuns autobuzul în apă

Accidentul a avut loc vineri seară în apropiere de Vigo și de granița cu Portugalia. Ziarul regional La Voz de Galicia a declarat că autobuzul transporta persoane care își vizitau rudele din închisoare la Monterroso, în centrul Galiciei.

Serviciile de urgență au declarat că două cadavre au fost găsite, în timp ce alte două persoane, inclusiv șoferul autobuzului, au fost salvate și transportate la spital.

Citește și: Prima reacție a familiei bărbatului care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii: „Noi trăim o dramă”. Au fost rănite alte 22 de persoane în incident

„Ar fi putut fi mai multe persoane în interiorul autobuzului”, au declarat serviciile de urgență pe Twitter, alături de o fotografie cu vehiculul în apele turbulente.

Trei persoane ar fi dispărute, au anunțat mai multe mass-media spaniole, dar acest lucru nu a fost verificat independent de oficiali.

Motivul pentru care un tânăr a sărit din autobuz pe geam

Deocamdată, nu se știe care este motivul pentru care tânărul a sărit din autobuz pe geam.

Câteva dintre motivele presupuse sunt că ar fi vrut să scape de controlori sau că îl deranja traficul aglomerat.

Citește și: Val de accident în Ajunul Crăciunului! Zeci de persoane rănite pe șoselele din România

Bărbatul a sărit din autobuz pe lângă Pasajul Unirii, pe breteaua de deasupra acestuia.

Videoclipul a fost postat de autor pe TikTok și a primit reacții de la oameni care au fost amuzați de situație.

„Stătea prea mult în trafic, a găsit o scurtătură”, „L-a rugat pe șofer să-i deschidă și lui geamul între stații”, „D-aia se numește ieșire de urgență”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Au existat și oameni care au presupus că tânărul ar fi sărit pe geam deoarece geanta aruncată pe fereastră nu ar fi fost a lui, ci ar fi furat-o.

„El a furat o geantă și de aceea a sărit pe geam, nu de controlori”, „El a furat o geantă de damă, nu a fugit de controlori”, au spus internauții.