Cum a reușit un bărbat să ascundă de soția sa că a câștigat 30 de milioane de dolari la loto. Motivul te va face să râzi cu lacrimi

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 aug 2023, 03:30

Cum a reușit un bărbat să ascundă de soția sa că a câștigat 30 de milioane de dolari la loto. Motivul te va face să râzi cu lacrimi

Sursa: Twitter خالد اسكيف - edit Kanal D

Un bărbat din sudul Chinei păstrează secretul legat de premiul de 29,9 milioane de dolari pe care l-a câștigat la loterie față de soția și copilul său, spunând că este îngrijorat de faptul că câștigurile i-ar putea face leneși.

Li, bărbatul care a câștigat premiul cel mare la loto, a mers singur la biroul loteriei din Nanning, în regiunea sudică Guangxi, pentru a-și revendica premiul, a relatat Nanning Evening News. Pe tot parcursul premierii, acesta a purtat un costum amuzant, de culoare galbenă, care imită un personaj din desene animate. Acesta a avut un motiv foarte întemeiat pentru a ascunde câștigul față de familia lui, venit din simțuri de moralitate și modestie.

Motivul pentru care un bărbat a ascuns familiei că a câștigat la loto 30 de milioane de dolari

„Nu le-am spus soției și copilului meu de teamă că vor fi prea mândri și nu vor munci sau nu vor munci din greu în viitor”, a declarat bărbatul, pentru un ziar, săptămâna trecută.

Citeste si: Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce banca i-a virat în cont, din greșeală, șase milioane de euro. Eroarea a fost observată doar după câteva luni

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a donat cinci milioane de yuani în scopuri caritabile și a spus că încă nu s-a decis ce va face cu restul. El încasează aproximativ 171,6 milioane de yuani după impozite.

Li a dormit într-un hotel pentru a nu pierde biletul de loterie

Bărbatul a cumpărat biletul câștigător într-un magazin din Litang, un oraș cu aproximativ 120.000 de locuitori, situat la est de capitala regională Nanning, a precizat Nanning Evening News.

A doua zi după ce și-a dat seama că a câștigat, el a condus până în orașul mai mare pentru a prezenta biletul la sediul central al loteriei.

Citeste si: Descoperirea incredibilă făcută de un pensionar chiar în grădina casei sale. Bărbatul a găsit un sac cu 100.000 de euro și bijuterii

„Am dormit doar în hotel pentru că mi-a fost teamă să ies și să pierd biletul de loterie”, a mărturisit bărbatul.

Guvernul central din China organizează loterii pentru a strânge bani pentru bunăstare și sport. Jucătorii din Guangxi aleg șase numere pe bile roșii și unul pe o bilă albastră. Bărbatul a spus că numerele sale câștigătoare sunt cele pe care le juca de ani de zile, respectiv 2, 15, 19, 26, 27, 29 și 2.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.