Cum a reușit un șofer de ambulanță să lovească o femeie. Bătrâna a fost prinsă sub roțile mașinii

Author: Lavinia Medrea

Bătrâna a fost prinsă sub roțile mașinii

Sursa: Canva/TikTok ttatamare0 - colaj Kanal D

O ambulanță a lovit în mod șocant o femeie, iar imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere. Iată cum a fost posiibl accidentul.

Deși România se află printre principalele țări în care accidentele rutiere sunt la ordinea zilei, astfel de întâmplări au loc și peste hotare. De data aceasta, peste granițe, o bătrână a fost călcată de un șofer de ambulanță care nu s-a asigurat atunci când a dat spatele. Femeia a fost lovită și prinsă sub roțile autovehiculului.

Cum a reușit un șofer de ambulanță  să lovească o bătrână

Pentru că trebuie să lucreze mereu sub presiune, șoferii de pe ambulanțe sunt supuli unor teste mai ample atât din punct de vedere tehnic, cât și psihic, astfel fiind posibilă alegerea celor mai pricepuți angajați. Din păcate, există și cazuri în care neatenția provoacă daune.

O bătrână a fost călcată de șoferul de pe ambulanță în timp ce acesta dădea cu spatele. Fără să se asigure, bărbatul nu a observat că în spatele lui se află o femeie, care stă pe loc și își caută ceva în geantă.

Ambulanța a dat peste bătrână, moment în care femeia a căzut pe burtă și a ajuns sub roțile mașinii. 

Citește și: Amenințare cu bombă într-un liceu din Vaslui! Elevii au fost evacuați de urgență în timp ce dădeau simularea pentru BAC

La început, niciunul dintre angajații medicali nu a observat ce s-a întâmplat. În final, una dintre asistente o vede pe femeie sub roțile ambulanței și cere ajutorul colegilor ei. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Echipa de pe ambulanță nu a reacționat în niciun fel la accident

După ce bătrâna a fost văzută sub ambulanță, personalul medical nu se panicheaza și nici nu oferă primul ajutor persoanei pe care chiar ei au rănit-o. 

Tot momentul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă și publicat pe TikTok de o persoană.

Citește și: Cine este tânăra mamă care a murit într-un cumplit accident în Iași, chiar în ziua în care Moșul Nicolae trebuia să vină la fiul ei. Victima nu a mai avut șansă de scăpare

Până la acest moment, nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a bătrânei, dar nici dacă echipajul medical va fi sau nu pedepsit pentru fapta sa.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?