Cum a reușit un șofer din Suceava să plonjeze cu mașina într-un canal cu apă. Bărbatul a ieșit singur din mașină și a înotat până la mal

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 apr 2023, 11:13

Bărbatul a ieșit singur din mașină și a înotat până la mal

Sursa: Observatornews.ro

Un tânăr din Suceava a ajuns rănit la spital după ce, duminică seara, a ajuns cu mașina într-un canal betonat de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a ajuns rănit la spital după ce, duminică seara, a ajuns cu mașina într-un canal betonat de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca. 

Cum a ajuns șoferul în canalul betonat

Șoferul a căzut cu mașina într-un canal betonat plin cu apă, de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca.

Tânărul era singur în mașină și a reușit să iasă din autoturism și să înoate până la mal. Polițiștii deplasați la fața locului l-au ajutat să ajungă.

„Autoturism căzut într-un canal (betonat) cu apă, de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca. Șoferul, singurul ocupant al mașinii, a reușit să iasă din interior și să înoate. Colegii de la poliție, ajunși primii la fata locului, l-au ajutat să ajungă pe malul betonat.

Citește și: Accident grav pe E85, în Vrancea. Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit. Două persoane și-au pierdut viața, iar o persoană a fost grav rănită

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii

paramedici SMURD au preluat victima, un tânăr de 27 de ani, conștient și cooperant. După acordarea primului ajutor medical, bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigații suplimentare. Salvatorii au verificat mașina pentru a fi siguri că nu mai există nimeni in interior. Împreună cu autoritățile locale, se caută o soluție pentru extragerea autoturismului din canal”, au declarat reprezentanții ISU Suceava.

Ulterior, pompierii au anunțat că mașina a fost extrasă din apă, iar șoferul a fost dus la spital, fiind rănit.

Ce a făcut un bărbat după ce a intrat într-un sens giratoriu

Un bărbat din Constanța, în vârstă de 38 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini, fără carnet de conducere, și a început să conducă pe o șosea din Constanța.

Bărbatul a pierdut controlul autoturismului în localitatea Cumpăna și a reușit să intre într-un sens giratoriu. Impactul a fost atât de puternic încât, după manevră, șoferul s-a răsturnat și a rămas încarcerat.

Citește și: O persoană de origină română, printre familiile care s-au înecat încercând să treacă ilegal din Canada în SUA. Precizările MAE

Polițiștii l-au testat pe bărbatul în vârstă de 38 de ani cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 de grame alcool pur în aerul expirat. 

Teribilistul a fost scos din mașină, după care a fost dus de urgență la spital.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?