Cum a reușit un șofer să distrugă două mașini în București. Al doilea șofer, nevinovat, a ajuns la spital

Author: Lavinia Medrea

Cum a reușit un șofer să distrugă două mașini în București

Sursa: PixaBay/Observator - colaj Kanal D

Un șofer a provocat un grav accident noaptea trecută, pe șoseaua Vergului din Pantelimon.

Un bărbat a provocat un accident care s-a soldat cu distrugerea a două mașini. Șoferul a terminat cursa de viteză de pe străzile din București intrând cu putere în mașina altui șofer, care efectua o manevră de întoarcere.

Cum a reușit un șofer să distrugă două mașini în București

Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic încât au fost distruse.

De asemenea, un autoturism care era parcat pe marginea drumului a fost și el lovit. Accidentul a avut loc pe șoseaua Vergului din Pantelimon în cursul nopții de ieri. 

Citește și: Cine sunt polițiștii care au fost împușcați pentru că au intervenit în cearta unei familii. Agenții au fost solicitați la fața locului de urgență

Șoferul nevinovat, în vârstă de 37 de ani, a suferit răni la cap și a fost dus la spital pentru a fi îngrijit.

Ambii bărbați au fost testați de alcoolemie, iar rezultatele au ieșit negative. Traficul a fost restricționat pe ambele pe ambele sensuri timp de trei ore, iar circulația a fost deviată pe Șoseaua Pantelimon.

Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir pe drumul morții E85

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Doi bucureșteni au intrat într-un TIR în zona Dumbrăveni, Vrancea. Ambii au murit în accidentul care a avut loc pe drumul morții E85. Alţi doi bărbaţi, care se aflau în același autoturism, au ajuns la spital grav răniți.  

În urma impactului puternic, TIR-ul a ajuns pe câmp, iar mașina s-a răsturnat în șanț. Şoferul mașinii, în vârstă de 71 de ani, și unul dintre pasagerii din spate, în vârstă de 49 de ani, au murit pe loc.

Conducătorul TIR-ului a scăpat fără răni.

Citește și: Cine este tânărul care a fost găsit mort, după două zile de dispariție, într-o pădure din Cluj. Era IT-ist și lucra de acasă

Circulația pe sensul de mers Buzău-Focșani a fost desfășurată pe o singură bandă și a fost reluată complet după aproape două ore. 

Drumul morții E85 este singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi este în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere, numărul crucilor victimelor fiind mai mare decât cel al bornelor kilometrice.