Cum a reușit Vali Vijelie să-și transforme câștigurile într-o avere: „E afacerea soției, ea se ocupă”

Autor: Andrei Costanda

Vali Vijelie și soția sa, Carmen Rusu

Sursa: Instagram / Vali Vijelie

Vali Vijelie, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, și-a investit câștigurile din muzică în imobiliare, asigurându-și un venit pasiv consistent și stabil pentru el și familia sa.

Vali Vijelie, cunoscutul manelist de 57 de ani, a reușit să își construiască o avere considerabilă nu doar din cariera sa muzicală, ci și prin investiții inteligente în domeniul imobiliar.

Vali Vijelie și-a investit toată averea în imobiliare

Artistul, renumit pentru succesul său la nunți și evenimente unde publicul aruncă cu bani pentru dedicații, a decis să investească banii câștigați în proprietăți imobiliare, pentru a asigura un viitor confortabil și stabil pentru el și familia sa.

Invitat recent în cadrul podcastului „Povești de film” cu Mara Bănică, Vali Vijelie a povestit despre începuturile sale în afacerile imobiliare. Inspirat de sfaturile tatălui său, Vali a început să cumpere apartamente și magazine pe care ulterior le-a dat în chirie, generând un venit pasiv.

„Eu mă gândeam tot timpul. Tata mi-a spus. <<Ai grijă ce faci în viață. Vinde vecinul de jos, cumpără>>.

Eu în loc să mă duc să cumpăr apartament, m-am dus și am luat mașină”
, a mărturisit manelistul.

Cu timpul, Vali Vijelie a realizat importanța investițiilor imobiliare.

„Mi-a zis: <<Ai bani, cumpără! I-am zis: ce să fac cu atâtea case?>> Am crescut mai mare, m-am căsătorit, fiind cu Carmen. Tata avea o vorbă: <<Orice cal ajunge gloabă>>. Am zis că trebuie să fac și eu ceva măcar să-mi vină și mie, când îmbătrânesc și nu mai pot, să-mi vină și mie 100 de dolari”, a adăugat el.

Ceea ce inițial părea o idee modestă de a avea un venit suplimentar s-a transformat într-o afacere de succes.

Artistul a început prin a achiziționa mai întâi magazine, apoi, câte un apartament sau două, devenind în scurt timp un afacerist de succes. În prezent, Vali Vijelie preferă să cumpere apartamente situate în același bloc, o strategie care îi permite să dețină controlul asupra întregului palier.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Monica Tatoiu, mare jucătoare de cărți în tinerețe! „Poker jucam pe dezbrăcate. Am jucat și pe bani și pe împrumut. Foarte mișto am fost.”

„Am început ușor, ușor. Am luat de la cumătrul meu câteva magazine. Decât să cumpăr la o lună, două, trei, fac ca Ceaușescu: tot palierul ăsta e al meu”, a explicat manelistul.

Vali a subliniat și rolul important pe care soția sa, Carmen, îl joacă în administrarea afacerii imobiliare.

Citește și: Bucureștiul fierbe: Cinci zile de Cod Roșu cu temperaturi ce pot atinge 50 de grade Celsius. Meteorologii ANM au transmis avertizări

Citește și: Accident tragic pe Autostrada A1 București-Pitești: Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte patru sunt grav rănite

Soția lui Vali Vijelie gestionează afacerea de imobiliare

„Cel mai bine de asta se ocupă soția, e afacerea ei, cine altcineva se putea ocupa? Mai bine ca ea nu putea să facă nimeni”, a spus artistul, recunoscător pentru sprijinul partenerei sale de viață.

În ciuda succesului său în afaceri și a unei cariere muzicale de invidiat, Vali Vijelie a trecut recent printr-un scandal conjugal. Manelistul a fost surprins în compania unei brunete, ceea ce a dus la zvonuri că ar fi fost dat afară din casă de soție. Cu toate acestea, Vali a declarat că relația cu Carmen este solidă și că aceasta l-a iertat.

„Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu, avem copii, suntem fericiți(...) E cel mai bun critic al meu. Bineînțeles că țin cont de părerea ei”, a spus Vali Vijelie, adăugând că învață copiii valoarea muncii și a banului câștigat cinstit.

Vali Vijelie și soția sa Carmen sunt împreună de 28 de ani și au patru copii, demonstrând că, în ciuda dificultăților, familia rămâne pe primul loc pentru artist.