Cum a scapat Ruby de acnee. Cosurile au disparut in timp record!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 sep 2020, 02:30

Ruby s-a confruntat cu mari probleme ale tenului dupa un show televizat dar, din fericire, a reusit sa scape de acnee cu un tratament recomandat de medicul dermatolog.

 

"La recomandarea dermatologului am luat pastilele Skin detox si am scapat de acnee” a declarat Ruby.
Dacã pânã acum ai auzit doar de detoxifiera organismului, trebuie sã stii cã existã si produse care ajutã la detoxifierea pielii. O astfel de detoxifiere vindeca problemele pielii.
Suplimentul Skin Detox regleaza glandele sebacee, elimina toxinele acumulate la nivelul pielii si cearcanele, regenereaza celulele, imbunatateste circulatia, reda tenului o culoare uniforma, elimina acneea si imperfectiunile.
Citeste mai multe detalii pe www.skindetox.ro

"La recomandarea dermatologului, am luat pastilele Skin Detox si am scapat de acnee”, a declarat Ruby.

Daca pana acum ai auzit doar de detoxifierea organismului, trebuie sa stii ca exista si produse care ajuta la detoxifierea pielii. O astfel de detoxifiere vindeca problemele pielii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Suplimentul

Skin Detox regleaza glandele sebacee, elimina toxinele acumulate la nivelul pielii si cearcanele, regenereaza celulele, imbunatateste circulatia, reda tenului o culoare uniforma si elimina acneea si imperfectiunile.

Citeste mai multe detalii pe www.skindetox.ro!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.