Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme în doar câteva săptămâni. Regimul alimentar pe care l-a ținut vedeta

Author: Catalina Giol
Actualizat: 23 sep 2022, 09:10

Andreea Mantea

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din România, vorbește deschis despre cum își menține silueta de invidiat și cum a reușit să slăbească într-un timp record. Iată care este regimul alimentar pe care l-a ținut prezentatoarea TV.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului românesc. Prezentatoarea TV este foarte deschisă în legătură cu viața ei privată și le prezintă urmăritorilor săi majoritatea momentelor importante din viața sa fără, fără vreun paravan.

Vedeta se autocaracterizează ca fiind o „pofticioasă” care iubește să gătească și să mănânce tot felul de bunătăți. Cu toate acestea, prezentatoarea afișează un corp de invidiat chiar și după ce a devenit mămică.

Iată cum a reușit Andreea Mantea să ajungă la greutatea perfectă și care este regimul alimentar pe care l-a urmat cu strictețe.

Care este dieta minune cu care a slăbit Andreea Mantea

Andreea Mantea a reușit să slăbească 10 kilograme în doar câteva săptămâni, însă acest lucru, spune vedeta, nu a fost deloc ușor. Regimul alimentar pe care prezentatoarea TV l-a ținut a fost unul foarte strict, prin care a renunțat la zahăr și la orice alimente dulci în totalitate, fără excepții.

Pe lângă asta, vedeta a făcut sport extraordinar de mult, ceea ce a reprezentat încă un factor important în procesul său de reducere al kilogramelor în plus.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita.
Dar este îngrozitor de greu.

Citeste si: „A venit vânătă acasă'' Andreea Mantea, despre realitatea femeilor abuzate in relatii! Dezvaluiri de senzatie într-o nouă ediție a emisiunii „O nouă șansă”, sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D

Nu foloseam nici îndulcitori. Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit.

Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor. Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos. Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a declarat vedeta pentru
revista Avantaje.

Andreea Mantea a vorbit și despre faptul că a avut de ales dintre mai multe diete minune în momentul în care a decis să slăbească. Diferite cunoștințe i-au propus mai multe regimuri alimentare, însă vedeta le-a refuzat deoarece i s-au părut mult prea exagerate. În prezent, prezentatoarea TV nu mai ține un regim alimentar foarte strict, însă încearcă să fie atentă cât de cât la ce alimente mănâncă pentru a-și menține silueta de invidiat:

„Mi-au spus mai multe persoane de o dietă în care trebuie să mănânci doar proteină și te ajută foarte repede să slăbești, într-un timp scurt. Dar nu mănânci nimic altceva. Nu poți să înșeli cu un castravete sau o felie de castravete sau o roșie. Nu ai voie nimic, numai proteine. Faci asta și îți nenorocești ficatul și ești leșinată. Și atunci încerc să mănânc sănătos: o bucățică de cărniță la grătar, cu o sălățică, în salată hai să nu mai punem mult ulei, trebuie să ai grijă câte semințe pui și așa mai departe. Dar nu pot, nu sunt genul. Într-o săptămână, pot să zic că mănânc trei zile sănătos, celelalte patru… nu”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum a slăbit Andreea Mantea după nașterea fiului său?

Nașterea unui copil este unul dintre cele mai frumoase evenimente prin care poate trece orice femeie, însă darul aducerii pe lume al unui copil vine la pachet și cu niște schimbări din punct de vedere fizic. Andreea Mantea a vorbit deschis despre cum a reușit să slăbească după ce a dat naștere fiului său.

„După ce am născut, am mâncat carne fiartă, legume fierte. Dar trebuie să te concentrezi pe copil. Dacă alăptezi slăbești de la sine. În vreo trei luni am dat jos bine de tot, dar atârna pielea. Și atunci m-am apucat de masaj. M-am masat până nu am mai putut, dar degeaba, pentru că nu m-a ajutat. Și abia atunci am realizat că trebuie să am grijă la ce mănânc și să fac sport”, a declarat vedeta.

Citeste si: Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care și-a dat seama că este gravidă: „Am simțit și am știut eu”

Fiind o persoană foarte pofticioasă, vedetei îi vine foarte greu să țină regimuri alimentare stricte. De aceea, moderatoarea TV încearcă să aibă grija la ce alimente consumă, însă fără a se abține de la micile plăceri gustoase:

„Eu înainte, noaptea nu reușeam să adorm și beam o bere. Și de la berea aia mă amețeam un pic și adormeam. Și pentru că nu mai vreau să beau bere pentru îngrașă foarte tare, beau apă minerală și mă păcălesc că beau bere. Și am fost magazinul ală am fost și mi-am luat parizer cu pâine. Se mai întâmplă să am pofte dastea. Și am mâncat și cu muștar și cu ceapă. Și mi-am deschis și o bere într-un final. Dacă îmi vine să mănânc ciocolată, îți dai seama că mănânc ciocolată. Depinde de cât de grea a fost ziua pe care am avut-o”.

Ce mănâncă Andreea Mantea la micul dejun?

Pentru a-și menține silueta perfectă, Andreea Mantea a descoperit în urmă cu ceva timp secretul mic-dejunului sănătos dar și foarte gustos: smoothie-ul. Prezentatoarea spune că a făcut un obicei din a consuma o astfel de băutură pe bază de fructe și legume în fiecare dimineață, ceea ce o ajută să stea departe de kilogramele nedorite. Vedeta a mai adăugat și faptul că, în cazuri extreme, smoothie-ul poate fi consumat și în alte momente ale zilei dacă acesta conține ingredientele potrivite:

„De ceva timp, de mai bine de doi ani, dimineața prefer să consum un smoothie. Acesta trebuie să conțină fructe sau legume, iar dacă se face târziu și nu apuc să mănânc dimineața și deja este prânz, pot să-mi prepar un smoothie din legume și carne”.

 

Sursă: avantaje.ro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?