Cum a slăbit Andreea Mantea. Prezentatoarea a dezvăluit metoda prin care a topit kilogramele: „Nu o să mă creadă nimeni”

Author: Andreea Buinoschi

Cum a slăbit Andreea Mantea. Prezentatoarea a dezvăluit metoda

Sursa: Instagram

S-a aflat cum a slăbit Andreea Mantea. După mai mul timp în care prezentatoarea a făcut tot ceea ce a putut pentru a slăbi, aceasta a reușit să obțină rezultatul dorit. În cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici, aceasta a spus care este cheia succesului pentru ea.

S-a aflat cum a slăbit Andreea Mantea. Aceasta a depus foarte mult efort pentru a ajunge în acest punct, deoarece foarte mult timp a încercat să ajungă la silueta dorită.

Cum a slăbit Andreea Mantea?

Andreea Mantea susține că a reușit să slăbească mult printr-o tehnică mai puțin cunoscută. Tehnica se numește Theta Healing și este folosită în sesiunile de terapie.

De-a lungul timpului, prezentatoarea a ținut fel de fel de diete, a făcut sport și a încercat tot ceea ce i-a stat în putință, dar, din păcate, fără rezultat. Așadar, Andreea Mantea a decis să schimbe tactica și a apelat la Theta Healing.

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni.

Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte, luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine”,
a povestit Andreea Mantea în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici.

Theta Healing reprezintă vindecarea traumelor căpătate de-a lungul vieții, prin accesarea anumitor tehnici specifice.

Citeste si: Andreea Mantea l-a prins pe fiul ei în flagrant. Ce făcea David în absența ei:”M-am chinuit”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea s-a ambițonat, pentru a obține rezultatele așteptate

„În vara, am văzut o rochiță. Am văzut-o, știam că nu am cum să intru în ea. Chiar nu aveam cum. Țineți minte ce plinuță eram anul trecut, însă mi-am dorit enorm. Eu tot am luat-o anul trecut și am zis: «Nu o să îmi vina acum, însă vara viitoare o să slăbesc și o să îmi revin și o să port aceasta rochie ».

Uitați-o, e aici, și ce credeți, a venit ziua în care eu o să o port. Deci, este simplu, îmi doresc lucruri și nu mă las până nu le obțin”, a spus aceasta pentru kanald.ro.

Andreea Mantea a plecat în vacanță, în Grecia, alături de fiul ei, David. Aceasta are parte de câteva zile de relaxare și de distracție alături de băiatul ei, în Kefalonia.

Andreea Mantea se plimbă cu barca, face plajă, încearcă mâncarea locală și își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă.

Grecia se pare că este una dintre destinațiile preferate ale prezentatoarei, chiar ea declarând că îi era „extrem de dor” să se întoarcă acolo.

Citeste si: Andreea Mantea este în culmea fericirii! A fost surprinsă cu un buchet de trandafiri roșii și a postat totul pe internet!

După multe luni de muncă și de filmări, aceasta și-a luat o pauză, urmând să revină pe micile ecrane în curând. Până actunci, fanii o pot vedea pe Andreea Mantea în fiecare zi, la Kanal D, în emisiunea „Casa Iubirii”.