Cum a slăbit celebra actriță Hande Ercel câte 5 kilograme pe săptămână! Ce a mâncat în fiecare zi

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 sep 2023, 16:39
Foto(4)

Hande Ercel se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia! Iată cum a reușit să slăbească în trecut, când a avut mai multe kilograme în plus! Ce tip de dietă a urmat atunci renumita actriță și cum a ajuns la silueta perfectă de astăzi!

La doar 29 de ani, Hande Ercel a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare încă de la primele sale roluri jucate pe micile ecrane. De-a lungul unui deceniu de activitate pe platourile de filmare, tânăra actrița a jucat în multe producții de excepție care i-au adus mari succese și celebritate. În prezent este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe ale momentului în Turcia, însă puțină lume știe faptul că această nu a avut mereu o silueta perfectă.

În urmă cu zece ani, îndrăgita Hande Ercel avea mai multe kilograme în plus pe care a reușit treptat să le elimine încercând mai multe diete.

Cum a slăbit actrița Hande Ercel câte 5 kilograme pe săptămâna! Ce a mâncat în fiecare zi

Hande Ercel a fost de curând desemnată că fiind una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia, datorită aspectului ei fizic impecabil și a siluetei perfecte.Celebra

actrița a dezvăluit secretul siluetei sale la care a reușit să ajungă în ultimii ani, după ce a apelat la diverse metode și diete. În trecut, Hande Ercel ajunsese la peste 60 de kilograme era una dintre actrițele dolofane ale acelei perioade, însă treptat a reușit să slăbească și în doar câteva luni a ajuns la silueta mult dorită.

Potrivit turkishactors.net, frumoasa actriță, care a eliminat zahărul și carbohidrații din alimentația ei de zi cu zi și-a creat noul program de mese cu multe proteine.

Deoarece alimentele care conțin multe proteine sunt digerate mai greu și astfel dau senzația de sațietate care durează mai mult.

Cea mai importantă caracteristică a dietei de slăbire la care a recurs Hande Ercel poate fi rezumată prin eliminarea toxinelor acumulate în organism. În acest scop, frumoasa actrița bea multă apă între mese. Apă fiind unul dintre elementele indispensabile în orice dietă de slăbit.

De asemenea, Hande consumă și salată verde pe care o include la toate mesele sale principale. Legumele sunt bogate în fibre, ajută la reducerea senzației de foame.

Citește și: La mulți ani, Hande Erçel! Câți ani a împlinit frumoasa actriță și cum a fost surprinsă de ziua ei! Iată ce declarații a făcut recent despre viața ei amoroasă!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dieta cu mere verzi

Hande Ercel evită consumul de alimente bogate în zahăr și carbohidrați. Actrița consumă mere verzi între mese pentru resimți senzația de sățietate. Merele verzi facilitează digestia atunci când sunt consumate regulat între mese.
Programul de dietă cu mere verzi se aplică timp de 3 zile. Această ajută să slăbești 5-7 kilograme într-o lună. Dietă se poate face de două ori pe lună.

Iată în ce constă:

Ziua începe cu un pahar de apă înainte de micul dejun. Apoi la micul dejun, o cană de cafea fără lapte neîndulcit, un pahar de lapte degresat și un măr verde se rade și se amestecă în cinci linguri de ovăz și se consumă. Că gustare se pot consumă 2 nuci sau alune împreună cu o cană de ceai verde sau ceai de mere.
La prânz, două mere verzi rase și două lingurițe de scorțișoară se adaugă într-un bol de iaurt degresat și se amestecă. Iar la gustare se consumă împreună cu cojile unui măr verde și două nuci sau alune.
La cină se adaugă unul sau două mere verzi rase într-un bol de iaurt și se adaugă două lingurițe de scorțișoară. Se consumă cu coajă de măr verde la gustarea de seară. Toate acestea se repetă timp de 3 zile.

Hande Ercel mănâncă șase mese pe zi. Potrivit unor nutriționiști, consumul de mese mici și frecvente crește metabolismul uman și provoacă arderea grăsimilor. Ceea ce este indispensabil în această dietă de slăbire pe care a ținut-o Hande Ercel este sportul. Atât alimentația sănătoasă, cât și exercițiile fizice regulate au făcut posibil că frumoasă actriță să ajungă la silueta dorită.
Actrița dedică 5 zile pe săptămână sportului când nu este pe platourile de filmare. Această face pilates timp de o oră în fiecare zi.

Dieta ketogenică 

Hande Ercel mai încercase și dietă ketogenică. Pe scurt, cu această dietă făcută cu aport redus de carbohidrați, este posibil să slăbești în scurt timp. Pentru a pune în aplicare acest program de dietă, este imperativ să apelați la grăsimi sănătoase și o nutriție pe bază de proteine.

În acest program, în care sunt interzise toate tipurile de carbohidrați, poți alege alimente preparate din ulei de măsline și maioneză sănătoasă. Dieta ketogenică, care este una dintre cele mai sănătoase metode de slăbire, este un program de slăbire care nu obosește. Aceste diete au ajutat-o pe Hande Ercel să slăbească însă fiecare femeie care își dorește să recurgă la orice tip de dietă trebuie să consulte un specialist înainte de a începe o nouă metodă de slăbit pentru a se asigura că această nu îi afectează negativ sănătatea.

Citește și: Superba Hande Erçel, apariție de senzație la malul mării! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță