Cum a slabit Teo Trandafir 63 de kilograme: ''In fiecare dimineata mananc...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 22 aug 2021, 09:45

Teo Trandafir este complet schimbata fata de cum arata in urma cu multi ani, atunci cand s-a lansat la televiziune.

Frumoasa prezentatoare a reusit sa slabeasca 63 de kilograme dupa ce si-a taiat stomacul, iar acum tine un regim destul de strict pentru a nu se ingrasa din nou.

Aceasta sustine ca mananca destul de putin si ca este foarte atenta la ceea ce mananca. 

„Eu nu respect orele de masa, pentru ca nu am cum. Putini stiu ca dimineata pun in gura doar doua feliute mici de paine, iar la pranz o ciorba o descant in… doua ore!

Dimineata, mananc acelasi lucru, fiindca mi-e frica sa incerc altceva. Intotdeauna, imi pun pe farfurie doua feliute mici, mici de paine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluta si o apisoara si gata.

Pe urma, ajung la serviciu. Acolo, sistematic imi iau de la bufet o ciorba, pe care o consum in doua ore, ce mai…o descant, nu o pot savura dintr-odata, ca oamenii obisnuiti.

Dupa aia, in timpul emisiunii, mai imi iau pufuleti dacă mi se face rau de foame. La final, mai astept la “pomana”, poate ma mai cheama si pe mine cineva, sa mananc o… jumatate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mancare au disparut!”, a marturisit cu sinceritate Teo Trandafir.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.