Cum a surprins-o Adi Rus pe Vlăduța Lupău de Valentine's Day. Artista a făcut totul public pe contul său de Instagram

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 feb 2023, 09:53

Ce surpriză i-a pregătit Adi Rus soției sale de Valentine's Day?

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Adi Rus și-a surprins soția în cel mai frumos mod de Valentine's Day. Vlăduța Lupău a făcut totul public pe contul său de Instagram.

După ce soția sa i-a pregătit o surpriză de zile mari de ziua de naștere, acum, Adi Rus nu s-a lăsat mai prejos și și-a surprins iubita în cel mai frumos mod, cu ocazia zilei îndrăgostiților.

Ce surpriză i-a pregătit Adi Rus soției sale de Valentine's Day?

Adi Rus și Vlăduța Lupău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, de când a venit pe lume fiul lor, Iair, viața lor de familie s-a schimbat radical, totul se învârte în jurul celui mic.

Cu toate acestea, cei doi nu uită să se răsfețe reciproc și să petreacă timp împreună, așa cum o făceau înainte să se nască cel mic.

Citește și: Recunoști copilul din imagine? Acum este foarte cunoscut în showbiz-ul românesc, iar soția sa este o celebră cântăreață

Surprizele sunt nelipsite din relația lor, în urmă cu două zile, Vlăduța Lupău și-a surprins partenerul de viață cu un tort special pregătit pentru ziua lui de naștere. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La rândul lui, Adi Rus, un romantic incurabil, nu a uitat de ziua îndrăgostiților și i-a trimis un mesaj special Vlăduței Lupău și o poză cu micuțul Iair.

”La mulți ani, mami! Tu pentru mine ești prima mea iubire”, este

mesajul pe care i l-a trimis Adi Rus soției sale.

Citește și: La șase luni de când a devenit tată, Adi Rus a vorbit despre al doilea copil. Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini în trecut

La șase luni de când a devenit tată, Adi Rus a vorbit despre al doilea copil. Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini în trecut

În urmă cu puțin timp, Adi Rus a organizat, pe contul său de Instagram, o serie de Întrebări-Răspunsuri. Unul dintre urmăritorii acestuia l-a întrebat dacă el și Vlăduța Lupău mai vor copii, iar răspunsul acestuia a fost unul categoric:  „Bineînțeles!”.

„Am străbătut, așa, câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia.(...)

Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(...) Cumva, eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmplă și să fie, adică minunea să existe.(...) În urma mai multor analize, am descoperit, la un moment dat, că eu am endometrioză”,  a povestit solista. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.