Cum a surprins-o Beni pe Dana Roba: ,,Îți mulțumesc că ești așa bună cu mine”. Vedeta a avut parte de o surpriză de zile mari la salonul de înfrumusețare

Autor: Diana Bostan

o

Sursa: Instagram: danielarobamakeupartist

Dana Roba a avut parte de o surpriză inedită din partea iubitului său. Beniamin a impresionat-o pe aleasa inimii sale cu un cadou pe care l-a trimis la ea la salon.

Dana Roba a avut parte de momente dificile în trecut, dar acum pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Beniamin. Bărbatul o impresionează cu surprize pline de emoție ori de câte ori are ocazia, iar de această dată i-a trimis un cadou la salonul de înfrumusețare pe care make-up artista îl deține.

Beniamin a surprins-o pe Dana Roba cu un cadou inedit

În timp ce Dana Roba se afla la salonul ei de înfrumusețare, ocupată cu treburile zilnice, iar Beniamin se afla la locul său de muncă, make-up artista a avut parte de o surpriză inedită. Beni este extrem de atent la iubita sa, astfel că i-a trimis un buchet generos de trandafiri roz, însoțit de un bilețel. Pe acesta era scris: „Te iubesc și îți mulțumesc că ești atât de bună cu mine! Beni”.

 

Make-up artista a fost uimită de gestul atent al partenerului ei și a rămas fără cuvinte. Dana Roba a împărtășit această bucurie cu prietenii ei de pe rețelele sociale. Prin intermediul unei postări emoționante, Dana i-a mulțumit lui Beniamin pentru surpriza plină de iubire și a subliniat cât de norocoasă se simte să aibă un partener atât de grijuliu și dedicat în viața ei.

Citește și: Dana Roba, apel disperat pe rețelele sociale: ,,Nu mai rezist, nu mai pot” Ce s-a întâmplat cu make-up artistul în fața tribunalului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Beni, îți mulțumesc ca ești în viața mea și mi-ai fost alături în necazul prin care am trecut.

Dumnezeu te-a trimis atât pentru mine, cât și pentru fetițele mele, un sprijin și o mângâiere. Dumnezeu m-a ridicat în picioare, împotriva tuturor oamenilor care mi-au vrut moartea”, a scris Dana Roba, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

Cum a evoluat Dana Roba de când a fost atacată de Daniel Balaciu

În câteva luni se împlinește un an de când femeia a fost mutilată, din gelozie, de către fostul partener.

Ulterior masacrului prin care a trecut, aceasta a intrat în comă și a fost supusă unei operații foarte riscante pe creier, din care nici măcar medicii nu se așteptau să supraviețuiască. Însă, divinitatea a fost de partea Danei Roba, căci a reușit să supraviețuiască, în mod miraculos, în ciuda chinurilor prin care a trecut.

Citește și: Dana Roba se teme pentru viața ei: ,,O să vină din nou să mă omoare”. Make-up artistul vrea să părăsească România

Deși a trecut cu bine peste această etapă dificilă, din punct de vedere psihic make-up artistul s-a refăcut mai greu, însă, cu toate acestea, nu și-a pierdut credința în Dumnezeu și speranța că viața ei va lua o întorsătură frumoasă, după ce a trecut prin atâtea greutăți. 

În acest sens, vedeta a primit un mare ajutor din partea iubitului ei din tinerețe, Beniamin, cu care și-a reluat povestea de dragoste după ce a fost atacată de Daniel Balaciu și alături de care plănuiește să-și întemeieze o familie.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.