CUM a trecut Diana Dumitrescu peste divortul de Ducu Ion! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:12

In urma cu ceva vreme o veste soc lovea showbizul romanesc. Actrita Diana Dumitrescu si Ducu Ion si-au anuntat divortul, dupa patru ani de casnicie, timp in care au parut un cuplu model.

 De cand au facut public divortul, Diana Dumitrescu si Ducu Ion nu au fost vazuti la vreun eveniment monden. Iata ca saptamana trecuta, frumoasa actrita si-a facut aparitia in public. Semnn ca este hotarata sa isi reia viata sociala.

In ciuda faptului ca trece printr-o perioada dificila din viata ei, Diana arata sclipitor.
Imbracata intr-o rochita retro cu buline, accesorizata cu un plic rosu si sandale negre, vedeta a fost in centrul atentiei.Nu
a venit singura, ci insotita de buna ei prietena, Bianca Ionita,care, ii este alaturi vedetei in aceasta perioada grea.

Diana Dumitrescu a refuzat sa dea vreun interviu si nici Bianca Ionita nu a vrut sa comenteze divortul prin care a trecut prietena ei.


Peste cateva zile, am intalnit-o pe Diana Dumitrescu la un alt eveniment recent. Nu a avut niciodata probleme cu greutatea, insa Diana pare ca a pierdut mult mai multe kilograme decat isi dorea. Rochia
larga pana in pamant parea sa ii mascheze silueta silfida.

La evenimentul cu pricina au participat si cateva dintre membrele trupei LalaBand, iar in presa s-au vehiculat informatii potrivit carora fostul sot al Dianei, Ducu Ion, ar fi inselat-o cu una din fetele din aceasta trupa.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?