Cum a venit Culiță Sterp acasă, după ce a a lipsit două săptămâni. Iubita lui nu se aștepta să îl primească așa

Author: Diana Bostan
Actualizat: 30 aug 2023, 16:49

Culiță Sterp a revenit acasă

Sursa: Instagram- Culiță Sterp

Artistul Culiță Sterp a fost nevoit să lipsească două săptămâni de acasă din cauza evenimentelor, însă revederea cu familia a fost una de neuitat.

Culiță Sterp este un familist convins, iar copilul și logodnica lui îi lipsesc cel mai mult atunci când este plecat să cânte.

Logodnica lui Culiță Sterp nu se aștepta la așa cadou din partea artistului

După două săptămâni în care nu și-a strâns copilul în brațe, Culiță a fost așteptat acasă cu porțile și cu brațele larg deschise. Milan a alergat direct în brațele tatălui său, dar nici artistul nu a venit cu mâna goală.

Citește și: ,,Nu e în nume de rău”. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat băiatul lui Culiță Sterp! E unul dintre cei mai iubiți copii din România

Artistul și-a luat logodnica în brațe și i-a dăruit un buchet imens de flori. Cei doi s-au îmbrățișat secunde bune, însă Milan a fost nerăbdător să-și primească și el cadoul.

„Uite ce mare a crescut, n-am mai fost acasă de două săptămâni și deja a crescut mare”, a spus Culiță Sterp despre fiul său.

Citește și: După trei ani de relație cu Culiță Sterp, iubita lui a făcut anunțul: „Suntem în punctul în care” Secretul dezvăluit de logodnica sa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După ce a despachetat, Culiță a petrecut timp cu fiul său, apoi au mers împreună la tuns, iar Milan a fost extrem de cuminte. Toți au rămas impresionați de faptul că micuțul a adormit în timpul tunsului.

Culiță și Milan au fost împreună în vizită la Geta

După două săptămâni de absență, Culiță și fiul său au mers împreună s-o viziteze pe Geta, iar Milan a fost foarte încântat de prezența acesteia, ba chiar i-a adus flori.

Citește și: Îi recunoști? Sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România „Îmi plăcea rău de ea în liceu”

Artistul ține foarte mult la familia lui și-și dorește ca aceasta să rămână mereu unită. Culiță se consideră un norocos să aibă o soție atât de iubitoare și înțelegătoare, fiind cea care se ocupă în totalitate de creșterea lui Milan atunci când el nu este acasă.

Citește și: „S-a bucurat enorm că m-a văzut” Vlăduța Lupău, gest emoționant pentru o bătrânică în vârstă de 84 de ani

Culiță se întoarce cu drag acasă, iar după multe ore de cântat, logodnica lui știe cum să-l facă să uite de toate problemele, oferindu-i armonie și liniște în casă. Milan petrece foarte mult timp cu tatăl său atunci când acesta nu se află la evenimente și de multe ori îi cere să-i pună piesele sale pe telefon.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.