Cum afectează solstițiul de iarnă zodiile. Impact major pentru patru zodii: Berbec, Rac, Capricorn și Balanță

Author: Cristina Mocanu

Impact major pentru patru zodii: Berbec, Rac, Capricorn și Balanță.

Sursa: https://pixabay.com/

Patru zodii urmează să fie afectate de solstițiul de iarnă care va avea loc pe 21 decembrie.

Solstițiul de iarnă cade în 2022 pe data de 21 decembrie. Din păcate mai multe semne zodiacale sunt afectate de această zi, patru dintre ele fiind influențate cel mai mult de către Soarele care pășește în Capricorn. 

Cum afectează solstițiul de iarnă cele 12 semne ale zodiacului

Pe data de 21 decembrie la ora 23:38, va avea loc solstițiul de iarnă, cunoscut ca fiind și mijlocul iernii.

Din punct de vedere astronomic vom avea parte de cea mai scăzută zi a anului. Berbecul, Racul, Capricornul și Balanța vor fi cele mai influențate semne zodiacale, dar să vedem cât de afectate vor fi restul zodiilor.

Soarele se mută și în semnul de pământ al Capricornului, o zodie telurică, responsabilă și pragmatică și, chiar dacă toate zodiile vor fi afectate de energia acestui Solstițiu de iarnă, sunt câteva zodii care vor resimți cel mai mult aceste schimbări energetice cosmice.

Citește și: Horoscop Taur 2023. Nativii vor reuși să scape de lucrurile care îi țineau ancorați în trecut. Previziuni dragoste, carieră și sănătate pentru anul viitor

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Zodia Berbec

Berbecul este unul dintre semnele zodiacale care va fi influențat de această zi într-un mod pozitiv.

Se va simți motivat și plin de energie. Este timpul să te întrebi cât de mult îi influențează pe cei din jur modul tău de gândire.

Zodia Taur

Din păcate pe tine solstițiul te va influența destul de puternic. Deși, în primă fază poate fi un lucru tulburător pentru tine, soarele se va afla într-o poziție favorabilă cu semnul tău zodiacal. Cu alte cuvinte, chiar dacă vor exista momente destabilizatoare, va exista și oportunitatea de a-ți reveni.

Zodia Gemeni

Acesta este momentul tău! Este momentul în care cei născuți în zodia Gemeni se pot elibera de tot ceea ce le cauzează, se pot relaxa pentru că viața lor va arăta diferit față de cum era în urmă cu un an. În această zi poți să faci o listă cu lucrurile pentru care ești recunoscător.

Zodia Rac

Solstițiul de iarnă are o influență profundă asupra Racului. Această zi îl va ajuta să își amintească de latura sa romantică. Aflat într-o stare de visare, acest lucru îi poate schimba în bine statutul relației de dragoste. Și chiar dacă nu ai lucrurile sau persoanele dragi lângă tine într-un anumit moment, un străin urmează să îți întoarcă o favoare. Sub influența Solstițiului și a sezonului Capricornului, zodia Rac va vedea că are de lucrat în mod pragmatic asupra relațiilor sale de iubire, dar și cele sociale.

Zodia Leu

Conjunctura în care se află Uranus cu Saturn împinge toate semnele zodiacale să regândească modul în care își creează propriul destin, iar pentru tine întrebarea este: „Cum voi putea să strălucesc în anumite circumstanțe, daca nu sunt alegerea mea?” Pe perioada solstițiului vei fi pus într-o situație inconfortabilă, dar cu siguranță vei ști cum să ieși din asta și să ajungi la înălțime.

Zodia Fecioară

Solstițiul de iarnă îi aduce o energie pozitivă Fecioarei. Astfel că această zodie va avea parte de o doza dublă de noroc, deoarece soarele se va afla într-o poziție favorabilă acestei zodii. Este bine să profiți de această oportunitate și să faci lucrurile exact așa cum îți plac.

Zodia Balanță

Această perioadă afectează emoțiile și conexiunile emoționale ale Balanței, determinând-o pe aceasta să se concentreze mai mult asupra lor. Astfel că, Balanța se va conecta mai mult cu cei dragi, de aceea va putea să organizeze mai multe evenimente sau petreceri reușind să își construiască amintiri pe viață. În acele cupluri unde nativii Balanță se confruntau cu anumite tensiuni sau neînțelegeri, este foarte probabil ca o rază de speranță și lumină să își facă simțită prezența și să se găsească soluții neașteptate. Nu lăsa emoțiile extreme ale celor din jur să te abată de la cursul tău natural.

Zodia Scorpion

Chiar dacă anumite persoane au jucat un rol important în viața ta, se poate ca acestea să nu mai apară la orizont, iar acest lucru se va simți ca un moment de întoarcere la tine acasă. Vei putea să îți dai seama cine ești cu adevărat. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că pierderea unor persoane sau a anumitor lucruri îți va deschide calea către noi oportunități.

Citește și: Horoscop Vărsător ianuarie 2023. Pentru nativii acestei zodii vor urma o serie de oportunități. Sunt nevoiți să fie atenți la regimul alimentar

Zodia Săgetător

Solstițiul de iarnă va fi un moment de acțiune decisivă, pentru că dacă își dorești un anumit lucru, așteptarea a luat sfârșit. Poți să pui piciorul în prag și să îți faci toate plăcerile pe care le-ai refuzat până în acest moment.

Zodia Capricorn

Ziua de 21 decembrie te va ajuta să vezi un pic de speranță în orice lucru care te va ajuta să te concentrezi pe problemă mai degrabă decât pe soluție. Probabil că ai avut mai multe hopuri pe drum, dar este cazul să nu te mai superi. Speranța va începe să bată din nou la ușa ta, odată cu trecerea solstițiului. Te vei simți mai încrezător și vei reuși să îți conștientizezi propria valoare, dar și potențialul tău. Faceți-vă bilanțul și fiți recunoscători pentru tot ceea ce aveți.

Zodia Vărsător

Saturn împreună cu Uranus te vor face să te simți ca între ciocan și nicovală. Va trebui să îți dai seama ce funcționează la tine și ce nu. Trebuie să vezi acele limite care încearcă să te îngrădească, dar și pe acelea care nu vor să facă acest lucru. Tu vei decide cum vei păși în noul an.

Zodia Pești

Urmează o perioadă de deschidere către noi oportunități pentru a reuși să te îndepărtezi de obiceiurile vechi și nocive. Va trebui să stabilești ce este bine și ce nu pentru tine și să te gândești la obiectivele tale.

Sursă: horoscop.garbo.ro