Cum ai o silueta de invidiat, deși deții un business în domeniul produselor de cofetărie? Daciana Sârbu, secretul alegerilor echilibrate, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la 22:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 11 dec 2023, 08:23

Daciana Sârbu la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Daciana Sârbu își deschide sufletul în fața milioanelor de telespectatori, duminica aceasta, de la 22:30, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Daciana Sârbu, o prezență plină de eleganță, se dezvăluie într-un interviu maraton, plin de surprize, în această seară, de la 22:30,  la “40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

Citește și: “Nu te aștepți la atâta furie, la atâta durere!” Daciana Sârbu, dezvăluiri încărcate de dramatism despre fiica sa adoptivă, în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cum ai o silueta de invidiat, deși deții un business în domeniul produselor de cofetărie?

Cu o experiență de peste 20 de ani în politică, Daciana Sârbu a ales să-și schimbe direcția în 2019 și să se dedice afacerilor. În prezent, aceasta gestionează cu succes propriul business în domeniul produselor de cofetărie. Și în ciuda faptului ca prăjiturile cele mai delicioase ii sunt mereu la îndemână, Daciana Sârbu are o siluetă de invidiat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"   Cred că echilibrul, cumva, ajută cel mai mult. Nu sunt în categoria celor care s-au născut slabi, din păcate. Așa că e un efort. Mai ales că, în perioada în care trebuie să fac și dezvoltăm rețete și avem degustări, se întâmplă să fie mai greu... Nu e despre slăbit.

Este despre plăcere, te simți bine și-apoi știi că o perioadă nu mai faci excese. Dar te bucuri de ceva bun", afirmă Daciana Sârbu.

Citește și: Câți copii și ce familie frumoasă are Daciana Sârbu? Cine este tatăl soției lui Victor Ponta

Nu ratați interviul cu Daciana Sârbu de la "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzat  în această seara, de la ora 22:30, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.