Cum AJUNGI la Marea Neagra? Iata cateva optiuni care te vor face sa te gandesti de doua ori inainte de a pleca la drum VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:44

Cand in urechi iti rasuna versurile "Nisipul sa fie ud/ iar marea un pic amara", este clar! Marea ne cheama la ea, vorba unui alt cantec.

E vremea de facut bagajele cu destinatia plaja, mare, soare. Usor de zis, dar sa vedem cu ce ajungem la a noastra Mare Neagra. Va spunem noi totul despre mijloacele de transport, despre preturi si conditii. Prima optiune este trenul. Ajungem in Gara de Nord si ne asezam cuminti la rand. E doar o singura persoana in fata. Credeti ca am asteptat putin? Va inselati! Priviti imaginile!

Intr-un final, dupa minute bune de asteptare, reusim sa cumparam biletul.
Iar trenul ce ne va duce spre caldele nisipuri nu-i un ceas elvetian si nici vreun mijloc de transport japonez. Ne indreptam spre biroul de informatii. Aici, alta surpriza! Tot stim motivul intarzierii, ne-am mai linistit putin. Le-am poruncit nervilor sa stea cuminti ca, nu-i asa, marea ne poate astepta. Nu fuge nicaieri.

Calatorii s-au resemnat. S-au obisnuit cu intarzierile Cailor Ferate Romane. Trenul nostru a circulat regulamentar.
Atat de regulamentar incat ne-a depasit si o masina veche de 20 de ani. De ce a mers atat de incet? Erau lucrari pe linie. Se munceste romaneste. Doi muncitori cu sapa, patru cu mapa.

Daca luati trenul, va costa 58 de lei si ar trebui sa ajungeti in 2 ore si 55 de minute, teoretic. Practica, insa, ne omoara!Puteti face chiar mai bine de patru ore intre Bucuresti si Constanta.
Ar mai fi si varianta rezervarii unui bilet cu doua, trei luni inainte. In aceste conditii, pretul calatoriei poate sa scada pana la 10 de lei. ln ce priveste autocarul, nu beneficiem de reduceri. Orice ati face biletul costa 55 de lei, dar ajungeti sigur la destinatie in cel mult trei ore si jumatate.