Cum alegi o pereche de pantofi și ce se poartă în vara anului 2024?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 iul 2024, 02:10

Temperaturile ridicate le fac pe femei să renunțe la încălțările de primăvară și încep să caute cea mai potrivită pereche de pantofi pentru vara anului 2024.

În fiecare vară, femeile pun în dulap încălțămintea sport, ghetele sau cizmele și încep căutarea perechilor de pantofi perfecte pentru această perioadă călduroasă a anului. Deși acestea poartă și pantofii de anul trecut, tendințele în modă se schimbă mai des ca vremea, așa că doamnele și domnișoarele își doresc să fie mereu în pas cu moda.

Ce pantofi se poartă în vara anului 2024?

Femeile au început să schimbe încălțămintea sport sau cizmele cu pantofii, iar pentru a sărbători venirea verii, acestea merg la cumpărături pentru a căuta perechea potrivită de pantofi pentru anul 2024. În vara anului 2024, doamnele și domnișoarele sunt încurajate să poarte culori vibrante, care să emane bucuria, dar și culori pastelate, în special în nuanțe de lila. Este recomandat ca femeile să fie îndrăznețe atunci când vine vorba de combinarea nuanțelor pe care aleg să se folosească în ținutele lor.

Pantofii ce au luat cu asalt magazinele din România sunt cei ce au detalii delicate și minimaliste, adesea sub formă de bretele subțiri care se înfășoară elegant în jurul gleznelor. Nenumărate modele de pantofi pentru damă de la Fashion Days se încadrează în tendințele anului 2024, combinând un pantof cu toc elegant cu detaliile unicate. 

În cazul în care nu ne dorim să atragem atenția cu nuanța pantofilor, atunci putem alege nuanțe neutre, precum bej sau bronz, tonuri ce vor completa orice ținută, indiferent dacă aceasta este complexă sau simplă. Sandalele nu vor dispărea niciodată din tendințele verii, însă varianta pentru femeile ce își doresc să adauge câțiva centimetri la înălțime o reprezintă sandalele cu platformă, care își păstrează confortul, dar și eleganța.

Cum alegem perechea de pantofi ideală pentru noi?

În cazul în care ați experimentat durerile nesuportabile ale mersului îndelungat pe tocuri, atunci este important să știți că de vină este perechea de pantofi pe care o purtați. Pantofii trebuie să se fie confortabili întotdeauna, atât în perioadele în care alegeți să mergeți mai mult pe tocuri, cât și în perioadele în care stați pe tocuri maxim două ore, motiv pentru care este important să avem pantofii ideali pentru noi.

Pentru a găsi pantofii perfecți pentru noi trebuie să ne dăm seama care este forma și dimensiunea care ne avantajează foarte mult, deoarece dacă aceștia sunt prea înguști vom avea parte de răni și bătături dureroase, în timp ce un vârf strâmt poate provoca apariția bătăturilor. Un alt element ce ne ajută să alegem pantofii perfecți pentru vara anului 2024 este tipul de curbură pe care îl avem.

Dacă curbura nu este bine marcată atunci este recomandat să purtăm pantofi office din piele, cu branț tare, care să aibă formă dreaptă sau semi-curbat. În cazul în care curbura este joasă sau plată, atunci este bine să alegem pantofi cu formă dreaptă. Dacă avem o curbură mare, atunci sunt recomandate încălțările cu o formă curbată. 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.