Cum ar fi putut evita Adrian tragedia rutieră care i-au adus lui și fiicei sale, Flori, sfârșitul. Greșeala care ar fi putut fi evitată cu ușurință

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 iul 2023, 20:39

Greșeala care ar fi putut fi evitată cu ușurință

Sursa: Facebook Ioana Troscot

Acum două seri, Adrian, în vârstă de 46 de ani și fiica lui, Flori, în vârstă de 16 ani, au decedat în mod tragic în urma unui accident rutier.

Adrian a intrat în plin cu mașina într-un TIR, în timp ce se afla în autoturism cu Cristina, soția lui, și fiica lor, Flori, în vârstă de doar 16 ani. Din păcate, Adrian și Flori s-au stins din viață, în timp ce Cristina a ajuns în stare gravă la spital. 

Cum ar fi putut evita Adrian tragedia rutieră care i-au adus lui și fiicei sale sfârșitul

Nimeni nu înțelege cum a reușit Adrian să își piardă viața într-un mod atât de groaznic viața. Bărbatul era șofer de TIR peste hotare, astfel că era experimentat în tot ce înseamnă șoferia.

Citește și: Accident grav în Râmnicu Sărat! Doi copii au fost loviți în plin de un autoturism care nu le-a dat prioritate pe trecerea de pietoni

Martorii accidentului susțin că greșeala bărbatului a fost că a condus cu o viteză foarte mare, lucru care a provocat acest accident cumplit, cel mai probabil pentru că a pierdut controlul autoturismului.

„Noi eram în spatele lor!! Ne-au depășit cu o viteză nemaipomenită și am văzut accidentul live. Din păcate ăla a fost drumul lor, așa a fost să fie. Dumnezeu să îi odihnească!”, a transmis o femeie, pe rețelele sociale, care ar fi fost martoră la întregul eveniment. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Un pilot a fost prins beat înainte să piloteze un avion cu 266 de persoane la bord. Ce decizie au luat autoritățile?

Anchetatorii continuă să facă cercetări pentru a stabili cauzele exacte pentru care s-a produs accidentul și care s-a soldat cu moartea adolescentei de 16 ani și a bărbatului de 46 de ani.

Cristina nu știe că fiica ei nu mai este în viață

Cristina, mama adolescentei de doar 16 ani, a ajuns în stare gravă la spital după accidentul rutier produs de soțul ei, care s-a soldat cu moartea acestuia și cu moartea fiicei lor.

Femeia știe că soțul ei nu mai este printre noi, dar nimeni nu i-a spus, până acum, că și fiica ei, Flori, a decedat în acest accident, astfel că a ajuns să întrebe cu disperare ce s-a întâmplat cu minora, conform unei rude de-ale sale.

„Știe de decesul soțului, întreabă într-una ce s-a întâmplat cu fiica”, a declarat ruda Cristinei, pe Facebook.