Cum arata acum acesti doi tineri dupa ce au fost loviti de fulger in plina strada

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 iul 2020, 10:39

Tinerii din imaginea alaturata se pot considera extrem de norocosi: ei au scapat cu viata dupa ce au fost loviti de fulger pe strada.

Dylan Corliss, in varsta de 16 ani, si Lexie Varga, in varsta de 17 ani, povestesc ca se intorceau de la cumparaturi cand s-a intamplat momentul neplacut.

Ei spun ca cerul era intunecat, dar ca nu se vedeau fulgere brazdand suprafata lui. Singurul lucru care i-a salvat de la o moarte sigura este faptul ca, atunci cand au fost loviti, se tineau de mana.

Acest lucru a permis sarcinii electrice sa se descarce si sa nu le afecteze organismele in mod semnificativ: fulgerul l-a lovit pe baiat in cap, iar electricitatea a circulat si a iesit prin

piciorul fetei.

"Imi amintesc ca mergeam pe strada si, dintr-o data, am fost trantiti la pamant. Pentru o secunda am vazut in jurul nostru multe lumini si explozii. Am inceput sa urlam de frica in momentul in care am realizat ca am fost loviti de fulger", povesteste baiatul.

Cei doi au adaugat ca s-au simtit foarte obositi in ziua urmatoare si ca tanara are o vanataie in locul prin care a iesit fulgerul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.