Cum arată acum fiica în vârstă de 14 ani a lui Brigitte Sfat. Cele două sunt nedespărțite după ce bruneta și-a anunțat divorțul

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 mar 2023, 00:05

Briggite Sfat divorteaza pentru a patra oara

Sursa: Instagram

Brigitte Sfat a venit la un eveniment monden insotita doar de fiica ei, Sara care va sustine in curand examenul de capacitate.

Briggite Sfat nu lasă la vedere suferință provocata de cel de-al patrulea divorț. Bruneta a apărut la brațul fiicei sale, Sara, la un eveniment monden la care a participat țoață protipendada de vedete din Romania. Îmbrăcată elegant, Briggite a atras toate privirile atunci când a pășit pe covorul roșu, de data aceasta alaturi de Sara, fiica ei, o adevărată domnișoară.

Cum arata fiica adolescenta a lui Briggite Pastrama

Citeste si: Selina, iubita lui Victor Slav, imagine emoționantă de ziua de naștere a prezentatorului TV. Ce mesaj i-a transmis focoasa blondă

Daca în trecut Briggite își făcea apariția  alaturi de Florin Pastrama, soțul ei, la toate evenimentele la care era invitata, de data aceasta vedeta a preferat să fie alaturi de frumoasa adolescenta pentru că în curând vă divorță. Anunțul a fost făcut tot în cadrul petrecerii Viva, acolo unde Briggite a acordat și un un scurt interviu pentru canalul de youtube wownews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Cu Sara mă înțeleg super bine chiar foarte bine, deocamdată. Nu pot să văd în viitor. Mă însoțește peste tot, am rămas doar noi doua. Ea are acum capacitatea. Am puțin emoții pentru că trece în clasa a 9 a. Am emoții chiar foarte mari pentru că nu realizează."

Citeste si: Andreea Mantea, terorizată: "Am ajuns să murdăresc și oala! Nu mă crede, simte imediat!"

Briggite divorteaza de Florin Pastrama

Trebuie să stau pe capul ei să învețe, să meargă la meditații. Daca aș putea să învăț în locul ei, aș face-o, însă nu mă mai pot întoarce în clasa a 8 a. Totul s-a schimbat." Cât despre vestimentația ei, Briggite spune că niciodată nu a împrumutat o rochie: "Am foarte multe rochii, am călătorit foarte mult în ultima perioada, am fost la shopping." 

Despre divorț, Briggite Sfat a declarat în urma cu câteva zile că s-a saturat să mai fie batjocura lui Florin Pastrama deoarece până acum a trăit numai în scandaluri și violenta. 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?